“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Care sunt telefoanele mobile care emit cele mai multe radiații

telefoane ecran curbat round 4

Mai multe organizații au avertizat că utilizarea smartphone-urilor poate cauza cancer și a sfătuit utilizatorii să limiteze timpul de folosire a acestora au apărut diverse studii referitoare la gradul de pericol pe care telefoanele mobile îl au pentru sănătate.

Radiațile de la telefoane se măsoară luând în calcul rata specifică de absorbție (SAR). Există diferite praguri peste care producătorii nu au voie să treacă. În Statele Unite, SAR trebuie să fie sub 1,6 wați pe kilogram, dar în Europa limita este de 2 wați pe kilogram.

German Federal Office for Radiation Protection a publicat un top al celor mai periculoase telefoane din acest punct de vedere.

Xiaomi Mi A1 și OnePlus 5T, telefoane produse în China, sunt cele mai periculoase. Urmează Huawei Mate 9, tot chinezesc. Nokia Lumia 630 se află pe locul 4.

Locurile 5, 6, 7 și 8 sunt ocupate de modele Huawei (P9 Plus, GX8, P9 și Nova Plus. OnePlus 5 ocupă locul 9, iar pe 10 se află un al model Huawei, P9 lite.

iPhone 7 ocupă poziția 11, iar Sony Xperia XZ1 Compact e pe 12. Apple mai trimite un model în top, iPhone 8 pe locul 13.

ZTE Axon 7 mini, Blackerry DTEK60 și iPhone 7 Plus ocupă ultimele 3 locuri.

mi a1z

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.