Dezastru pentru toți cei ce folosesc WhatsApp! Nu va mai merge pe aceste mobile

Toți cei care folosesc aplicația de mesagerie WhatsApp sunt în alertă. În foarte scurt timp, posesorii unor anumite telefoane mobile nu o vor mai putea accesa.

Este alertă printre cei care folosesc WhatsApp. Aceasta este una dintre cele mai răspândinte aplicații de mesagerie instantanee. Problema care a apărut este legată de faptul că, începând de la anul, pe unele telefoane nu va mai putea fi accesată. Mai exact, ea nu va mai funcționa pe o versiune de Andreid și una de iOS.

În 2020 WhatsApp nu o să mai poată fi accesat de pe versiunile Android 4.0.3 (cunoscute sub numele de Ice Cream Sandwich și lansate în 2011) și iOS 9 (lansate în 2015).

Pe aceste sisteme de operare, conturile noi nu mai pot fi create sau cele vechi verificate, deși „puteți continua să folosiți WhatsApp” în versiunile anterioare ale Android 2.3.7 și iOS 8 până la 1 februarie a anului viitor.

Se întâmplă de la 31 decembrie

De altfel, WhatsApp a confirmat că, de la 31 decembrie 2019, aplicația nu mai poate fi utilizată pe Windows Phone.

O altă informație este legată posibilitatea ca WhatsApp să nu fie disponibil în magazinul online Microsoft Store.

Un sfat pentru utilizatori ar fi să își actualizeze dispozitivele mobile la cele mai actualizate versiuni. Această aplicație nu va funcționa, de asemenea, pe alte modele de smartphone-uri cu sisteme de operare mai puțin importante, cum ar fi KaiOS 2.5.1, inclusiv dispozitivele JioPhone și JioPhone 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.