Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Atentie! WhatsApp NU va mai funcționa de la miezul nopții pe milioane de telefoane! Ce modele de smartphone sunt afectate

aGFzaD1kNDQ1YzY3OTkxMTdhOTA3MjQ0YzhlNTc0YjNjYTQxNQ.thumb

Aplicaţia WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de smartphone-uri, după miezul nopţii, din cauza unei actualizări efectuate de compania Facebook. Pentru mai multe modele de telefoane, aplicația nu va mai fi disponibilă începând cu 1 ianuarie. Mii de utilizatori români vor fi afectați de această schimbare.

Aplicaţia WhatsApp, deţinută de Facebook, nu va mai funcţiona pe smartphonurile mai vechi care rulează cu sisteme de operare mai vechi de iOS 9, respectiv Android 4.0.3. Posesorii acestor device-uri trebuie să îşi actualizeze software-ul, dacă este posibil, sau să îşi cumpere un smartphone mai nou, potrivit gandul.ro.

Mai exact, orice iPhone 4 sau mai vechi nu va mai putea rula aplicaţia WhatsApp, întrucât acestea nu suportă actualizarea iOS 9. Modelele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 şi iPhone 6S au fost lansate înainte de apariţia iOS 9, însă utilizatorii au posibilitatea de a face actualizarea sistemului de operare dacă nu au făcut încă acest lucru.

Printre telefoanele care operează cu sistemul Android care nu vor mai putea suporta aplicaţia WhatsApp se numără Samsung Galaxy S2, HTC Desire şi LG Optimus Black.

Sursa: antena3.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.