“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

CANADA: UN TATĂ ESTE ARESTAT PENTRU CĂ S-A OPUS CA FIICA SA MINORĂ SĂ FIE TRATATĂ CU TESTOSTERON PENTRU A SCHIMBA SEXUL

grf

Un cetățean din provincia Columbia Britanică din Canada, a fost arestat marți, 16, pentru că s-a exprimat public împotriva tratamentului hormonal pe care fosta sa soție l-a impus fiicei sale minore.

Robert Hoogland a formulat un recurs în instanță, încercând să oprească ceea ce este cunoscut în Canada drept „tratament care afirmă genul”, susținând că acest lucru ar provoca daune permanente sănătății fiicei sale și că nu și-a dat consimțământul ca tată pentru aplicarea tratamentului.

Justiția progresistă canadiană i-a respins cererea și l-a informat că consimțământul său nu era „relevant” pentru un astfel de tratament. Judecătorul de gardă l-a avertizat că, dacă va ieși public pentru a-și exprima respingerea tratamentului, va fi acuzat de „violență în familie” și arestat, ceea ce s-a întâmplat.

La rândul ei, fosta soție a lui Hoogland, principalul promotor al tratamentului hormonal al fiicei sale, are protecția sistemului medical și judiciar canadian.

În școala fetei, sunt învățați la o vârstă fragedă despre teoria genului, cu materiale care fac parte din programul SOGI 123, care este implementat în provinciile British Columbia și Alberta și caută să realizeze că „copiii pot fi conștienți de faptul că genul său poate fi diferit de sexul său.

padre canadiense1
Hoogland arată o fotografie a fiicei sale înainte de schimbarea genului în The Federalist, înainte de a merge la închisoare.

„Toată lumea are o orientare sexuală și aparte o identitate de gen”, se arată în titlul emisiunii. „SOGI 1 2 3 îi ajută pe educatori să facă școlile incluzive și sigure pentru elevii de toate orientările sexuale și identitățile de gen.”

Hoogland a protestat public împotriva „abuzului asupra copiilor” cauzat fiicei sale. Acest lucru a dus la arestarea sa.

De-a lungul școlii primare, fata a prezentat probleme de comportament, iar autoritățile școlii au spus părinților că aceste dificultăți sunt „probabil” datorate „disforiei de gen”.

Potrivit tatălui, școala a luat măsuri în acest sens fără consimțământul său. De exemplu, în ultimul an de studii primare, anuarul clasic pe care elevii îl primesc la sfârșitul ciclului respectiv se referea la ea cu un nume de bărbat, fiind un consilier școlar care i-a schimbat numele fără a informa părinții.

Școala spune că a luat această decizie după ce a primit sfaturi de la psihologul și ideologul de gen Wallace Wong.

La rândul său, el a fost cel care a sfătuit-o pe fată și pe mamă să înceapă tratamentul cu testosteron și a trimis-o la secția de endocrinologie a unui spital din apropiere. Ca urmare, Hoogland și-a prezentat obiecția în fața instanței, care s-a încheiat cu arestarea sa.

„Am avut o fată perfect sănătoasă acum un an și acea fată perfect sănătoasă a fost modificată și distrusă fără un motiv justificat”, a spus Hoogland într-un interviu pentru ziarul The Federalist, referindu-se la acest lucru ca „abuz infantil sponsorizat de Stat”.

„Nu va putea sa revină niciodată o fată cu corpul sănătos pe care ar fi trebuit să-l aibă. Va avea întotdeauna o voce mai profundă. Va trebui întotdeauna să-si bărbierească părul facial. Nu va putea avea copii … », s-a plâns tatăl. Și a adăugat că uneori vrea să „strige pentru ca alți părinți și persoane să intervină, să înțeleagă ce se întâmplă în această țară”.

Avocatul său lucrează din greu pentru a-i obține rapid eliberarea, susținând că detenția este ilegală deoarece Hoogland a fost arestat fără știrea unui proces iminent, care reprezintă o încălcare a Cartei Canadiene a Drepturilor și Libertăților.

Acest conflict dezvăluie o realitate întunecată în Canada, unde ideile progresiste au evoluat într-o dictatură a corectitudinii politice, în care nu există libertatea de exprimare sau opțiunea de a nu fi de acord cu ideologia dominantă.

De asemenea, este evident că Statul canadian ia părinților toate garanțiile, drepturile și autoritatea părintească pentru a educa și asigura sănătatea propriilor lor copii.

Încă o dată puteți vedea persecuția ideologică care se declanșează încetul cu încetul în multe țări din „lumea întâia”, susținută și sponsorizată de schela ideologiei de gen care ia din ce în ce mai multă putere în diferitele guverne ale lumii.

Acest fapt se adaugă la o lungă listă de cenzuri, procese politice, amenzi, arestări și legi care urmăresc să reducă la tăcere toate vocile care nu sunt de acord cu concepțiile de gen. Mai multe fapte de acest gen vor fi văzute probabil în viitorul apropiat. – Invictus

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.