BUZĂUL, raiul proxenetilor: PERCHEZIȚII la trei garoieni dupa au răpit o copilă de 15 ani, au VIOLAT-O și au obligat-o să se PROSTITUEZE

Procurorii DIICOT au efectuat marți cinci percheziții domiciliare în Ialomița și Buzău, într-un dosar care vizează cazul unei minore de 15 ani, pe care trei indivizi au răpit-o și au violat-o, după ce a refuzat să se prostitueze, conforum Reporter Buzoian.

În decembrie 2022, DIICOT a anunțat efectuarea unor ample percheziţii în mai multe judeţe, la persoane bănuite că ar fi recrutat mai multe minore pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.

Cercetările vizau săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism, trafic de minori, act sexual cu un minor şi viol.

În prezent, procurorii caută trei persoane implicate în răpirea unei fete.

Citiți și:  Scandal sexual: preot prins în timp ce se masturba în fața unor elevi

În ceea ce priveşte una dintre persoanele vătămate minore, în vârstă de 15 ani, care a fost răpită de către membrii grupului de la adresa de domiciliu situată în judeţul Hunedoara, transportată şi, ulterior, cazată într-un apartament închiriat pe raza judeţului Ialomiţa, au fost exercitate presiuni de natură fizică şi psihică (oferirea de băuturi alcoolice, inducerea ideii că activitatea de prostituţie este una sigură şi că din aceasta se obţin sume mari de bani, loviri repetate, lipsirea de libertate în mod ilegal prin încuierea sa în locuinţă etc.) în vederea determinării ei la practicarea prostituţiei. În condiţiile în care persoana vătămată minoră a refuzat în mod constant să practice prostituţia, aceasta a fost violată de către unul dintre traficanţi”, precizau procurorii.

Citiți și:  O Șefă de la Protecția Copilului are actele de studii semnate de către femeia de serviciu de la Universitate!

În cazul unei alte minore, supusă, de asemenea, în mod frecvent unor agresiuni fizice, oamenii legi au reţinut că aceasta, pentru a-şi asigura scăparea, ar fi încercat să fugă din apartamentul unde era obligată să întreţină relaţii sexuale, prin trecerea dintr-un balcon în altul situat la nivelul superior al clădirii unde era ţinută.

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu