“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Bubuie scandalul în PSD! Deputatul dat afară ameninţă cu tribunalul

EXCLUSIV Marcel Ciolacu lovit de o boala necrutatoare Surse din PSD arunca bomba 840x500 1

Dumitru Coarnă a fost exclus din grupul parlamentar al PSD de la Camera Deputaților. Anunţul a fost făcut în plen de liderul grupului PSD de la Camera Deputaţilor, Alfred Simonis. Biroul Permanent Naţional al PSD a luat luni act de excluderea din partid a lui Dumitru Coarnă. De asemenea, organizaţia PSD Călăraşi din care acesta a făcut parte a înaintat conducerii centrale documentele cu privire la excluderea sa.

Vreau să anunţ plenul Camerei Deputaţilor că, începând de astăzi, domnul deputat Dumitru Coarnă nu mai face parte din grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor şi va activa ca parlamentar neafiliat, a declarat Alfred Simonis.

Anunțul vine la doar câteva ore după ce Dumitru Coarnă a fost exclus din PSD
Măsura vine după ce Dumitru Coarnă a participat împreună cu alți trei parlamentari la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei la București, Valeri Kuzmin, unde au discutat despre neutralitatea României și pacea de la București.

Marcel Ciolacu a declarat că deputatul Dumitru Coarnă a mers la Ambasada Rusiei fără să anunțe partidul si că acțiunile lui sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale.

Cred că domnul Coarnă a depăşit o linie roşie având un dialog cu un stat agresor asupra unui stat suveran. Un membru al PSD nu avea ce căuta la Ambasada Rusiei. Nu am avut discuţii cu domnul Coarnă, nu poţi să ai un argument să te duci la Ambasada Rusiei în acest moment, a declarat, luni, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a ținut să mai sublinieze faptul că PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană și NATO și care condamnă ferm războiul lui Putin.

Dumitru Coarnă amenință că va da în judecată PSD
Deputatul social-democrat Dumitru Coarnă a anunţat că va da în judecată PSD după decizia de astăzi. Deputatul acuză conducerea partidului că nu i s-a dat dreptul la apărare.

Din perspectivă juridică, mi s-a încălcat dreptul la apărare, chestie de bun simț, ca să nu mai spun de constituționalitate. Trebuiau să îmi asigure dreptul la apărare, să mă cheme și să mă întrebe, să mă lase să mă apăr. Nici condamnații la moarte nu sunt trimiși în fața plutonului de execuție fără să fie audiați. Pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic. Nu m-a întrebat nimeni ce am făcut acolo, dacă am greșit, dacă n-am greșit, discutăm, analizăm. Nu, au luat o decizie fără să mă întrebe, fără să mă consulte, fără temei juridic. Mă gândesc serios, am și vorbit cu avocații mei, să acționez în instanță această decizie neconstituțională, a zis Dumitru Coarnă la Realitatea Plus.

Diana Şoşoacă a fost cea care a anunțat întâlnirea cu ambasadorul Moscovei la Bucureşti
Senatoarea Diana Şoşoacă a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că miercurea trecută, împreună cu alţi trei parlamentari, deputaţii Dumitru Coarnă, Mihai Lasca şi Francisc Tobă, au avut o întâlnire cu ambasadorul rus la Bucureşti, Valery Kuzmin, în cadrul căreia au pledat pentru: poziţia de neutralitate a ţării noastre. Diana Şoşoacă a mai scris că cei patru au propus şi începerea tratativelor de pace în cadrul neutru al României.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.