BREAKING Criza coronavirus in lume. MOTIVUL pentru care un oficial german s-a sinucis


Trupul fără viață al unui oficial german al landului Hesse, Thomas Schafer, a fost găsit pe liniile de cale ferată. Bărbatul era un politician cunoscut în regiune, avem 54 de ani, era însurat și avea doi copii.

Thomas Schaefer aparent s-a sinucis, după ce a devenit profund îngrijorat în legătură cu modul de a face față caderii economice din timpul crizei provocate de noul coronavirus, a declarat duminică premierul landului respectiv, Volker Bouffier.

Schaefer, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit mort, cu o zi în urmă. Procuratura de la Wiesbaden a declarat că a murit prin sinucidere.

„Suntem în stare de șoc, nu știm ce să credem și, mai presus de toate, suntem foarte tristi”, a spus Bouffier într-o declarație.

Hesse găzduiește capitala financiară a Germaniei, Frankfurt, unde au sediul principal creditorii importanți precum Deutsche Bank și Commerzbank. Banca Centrală Europeană se află, de asemenea, la Frankfurt.

„Astăzi trebuie să presupunem că era profund îngrijorat”, a spus Bouffier. „Tocmai în această perioadă dificilă am fi avut nevoie de cineva ca el”, a adăugat el.

Popular și foarte respectat, Schaefer a fost mult timp apreciat ca posibil succesor al lui Bouffier. Ca și Bouffier, Schaefer aparținea partidului CDU de centru-dreapta al lui Merkel. El lasă în urmă o soție și doi copii.

Sursa: observator.tv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.