Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICAL

BOTNITA PE VECI: Ministrul adjunct britanic al Sănătății declara ca vom continua să purtăm mască si dupa vaccinare “pentru multi ani”

ge5

Marea Britanie a fost prima țară occidentală care a aprobat un vaccin anti-COVID (cel de la Pfizer), dar se pare că acesta nu va viața oamenilor la normalitate.

Ministrul adjunct al Sănătății din Marea Britanie, Jonathan Van-Tam, a avertizat miercuri, 2 decembrie, că, în ciuda vaccinării, purtarea măștii va trebui să continue „ani de zile”.

Oficialul a avertizat că vaccinul nu va reprezenta o oportunitate „pentru a avea o mare petrecere și a ne arunca măștile și dezinfectantul de mâini”.

Jonathan Stafford Nguyen Van-Tam, specialist în epidemiologie, vaccinuri și combaterea pandemiilor, a avertizat pe un ton sumbru că „vaccinul nu te va ajuta dacă nu ți-l faci… A-i privi pe alții că și-l fac, sperând că asta te va proteja și pe tine, nu va funcționa.”

El a adăugat că SARS-CoV-2 „va fi alături de oameni pentru veșnicie”.

Războaiele se termină, COVID nu

Vorbind în cadrul unei conferințe de presă la reședința din Downing Street nr. 10, avându-l alături pe președintele Boris Johnson, profesorul Van-Tam a spus:

„Dacă cred că va exista un moment în care să avem o petrecere mare când ne vom arunca măștile și dezinfectantul de mâini, zicând «Gata, s-a terminat», așa cum s-a sfârșit războiul? Nu, nu cred.”

Și ministrul a urmat:

„Cred că acest fel de obiceiuri cu care ne-am învățat… vor persista pentru mulți ani, și ar fi un lucru foarte bun dacă ar fi așa.”

Aici a intervenit premierul Boris Johnson, care se confruntă cu o revoltă în sânul partidului său pentru nesfărșitul șir de restricții, și care s-a simțit dator politic să mai îmblânzească tonul mortuar al ministrului său:

„Și poate… pe de altă parte, ne-am putea dori să ne întoarcem la o viață pe cât se poate mai apropiată de normal.”

Omul de știință nu se-ndoaie

Însă profesorul Van-Tam a părut inflexibil: el i-a avertizat pe oameni să aibă răbdare și să continue să urmeze indicațiile guvernului, până când li se va spune că nu mai este nevoie.

„Trebuie să fim realiști în privința a cât de mult va dura această situație. Va mai dura luni, nu săptămâni. Și, pentru moment, celelalte măsuri, masca, distanțarea socială trebuie să fie păstrate. Dacă ne relaxăm prea repede, dacă zicem pur și simplu «Oh, vaccinul a ajuns, să renunțăm la prudență», tot ceea ce vom face este să creăm un tsunami de infectări.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.