MEDICAL

Paradoxul masca – betisor

testare

I. Dupa cum stiti, pentru testarea Covid-19 se foloseste un foarte lung betisor ce se introduce foarte adanc in nas.

Asta, deoarece, conform GO4IT:

Cercetătorii spun că este extrasă salivă cu ajutorul unui bețișor lung pentru ca medicii să fie siguri de prezența sau lipsa virusului în corpul unui pacient. Virusul se multiplică în tractul respirator, iar de acolo trebuie recoltate probele.

Un test care folosește salivă se află într-un proiect pilot în statul australian Victoria, dar primele informații arată că nu este foarte precis. Concentrația virusului este mai mică în salivă decât în mucoasa din tractul respirator.

Un studiu recent arată că 13% din cazurile de COVID-19 sunt ratate cu testele pe bază de salivă.

II. Pe de alta parte, autoritatile obliga cetatenii sa poarte masca si sa pastreze distantarea sociala, iar elevilor li se interzice sa se joace cu aceeasi minge. Pentru ca acest coronavirus, prin simpla respiratie, vorbire sau cantat, ar ajunge pe strazi, unde s-ar plimba viteza de circa 7,3 metri pe secunda. Ba mai mult, el s-ar afla si pe obiecte. Ca atare, masca salveaza vieti, caci doar astfel nu mai iese Covidul-19 din gura si nas la cei din jur.

Paradox

Ei bine, I. si II. nu pot fi din acelasi film.

Pentru ca daca trebuie sa purtam masca deoarece foarte lesne iese din noi coronavirusul prin stranut, respirat, vorbit sau cantat, atunci nu mai este nevoie de ditamai batul ca sa-l cauti atat de adanc si dureros. E suficient sa sufli nasul intr-o tesatura, pentru o proba pentru cultura.

Si invers, daca intr-adevar doar atat de adanc il gasesti, atunci absolut sigur nu mai este nevoie de masca.

Faptul ca sistemul le impune pe ambele, este o dovada indubitabila ca lupta impotriva Covid-19 este o mascarada. Treaba intarita si de faptul ca autoritatilor nu le pasa ce fel de masca porti pe chip, important este sa o porti, cu toate ca pe ambalajele multora chiar scrie ca n-au nici o treaba cu vreun coronavirus.

Ba mai mult, omul obișnuit (de rând) poartă aceeași mască murdară în public cu zilele, atingîndu-o și ajustîndu-o cu mâinile nesterilizate și așezîndu-o la nimereală sau vârîndu-o în buzunar când a terminat. Adica o poarta degeaba, dar cu religiozitate, folosind-o ca pe un soi de amuleta. – Sursa: saccsiv

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.