“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Botched, sezonul 8, are premiera la E! Ce e nou în emisiunea cu medicii Terry Dubrow și Paul Nassif

Cel mai cunoscut duo medical revine pentru a se ocupa de unele dintre cele mai complexe cazuri de până acum, în timp ce se distrează copios în stilul caracteristic. Cei doi au un cabinet nou și consultă o serie de pacienți plini de speranță, care le dezvăluie traumele catastrofale provocare de intervenții chirurgicale eșuate, de malformații congenitale și de accidente îngrozitoare.

Botched, sezonul 8, are premiera la E! Ce e nou în emisiunea cu medicii Terry Dubrow și Paul NassifIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Câțiva dintre pacienții din acest sezon:   

  • O femeie slăbește și ajunge la operație din cauza unei abdominoplastii de rutină, după ce și-a pierdut soțul într-un accident de muncă. Dar se confruntă cu o infecție dezastruoasă, care aproape o ucide și o lasă cu un stomac deformat.
  • O pacientă cu o afecțiune rară (din cauza căreia stă cu intestinele în exteriorul corpului) a trecut prin cinci intervenții chirurgicale în copilărie. Deși medicii i-au salvat atunci viața, a rămas cu stomacul plin de noduli și cicatrici.
  • O pacientă care a călcat pe un cui (în copilărie) a primit o grefă de piele, în urma unei proceduri dureroase, iar acum are o excrescență pe picior, pe care o poreclește „funduleț”.
  • O femeie cu o formă agresivă de cancer de piele a trecut printr-o procedură de 10 ore, la finalul căreia a rămas cu o gaură mare în față. Prin urmare, e forțată să poarte o proteză și urăște să se uite în oglindă.
  • După ce a fost mușcată de un câine, o femeie și-a pierdut vârful nasului și este deprimată, după ce a trecut prin 20 de operații separate pentru a-și corecta fața, fără succes.

Emisiunea Botched este produsă de Evolution Media, o companie MGM. Alex Baskin, Matt Westmore, Joe Kingsley, Jen McClure Metz, Sarah Kane și Ben DeNoble – alături de Dr. Terry Dubrow și Dr. Paul Nassif – sunt producători executivi.

Sursa foto: E!

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.