Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

BOMBA! Anchetatorii au aflat ce SMS a scris gay-ul Razvan Ciobanu in timp ce conducea spre moarte!

rzca

Se pare ca Razvan Ciobanu nu stia exact unde se afla si daca este pe drumul cel bun spre autostrada, asa ca tocmai trimitea un sms unui prieten, iar asta i-a fost fatal.

Razvan Ciobanu a scris un SMS in timp ce conducea fara centura! Razvan Ciobanu a murit intr-un tragic accident de masina iar detaliile continua sa apara dupa ce anchetatorii verifica atent cazul.

Inainte de accidentul cumplit Razvan Ciobanu nu era suta la suta atent la drum, in timp ce conducea el trimitand un sms unui prieten. „M-am pierdut in p*&^a mea! Nu stiu unde sunt!” a fost mesajul pe care surse din Politie sustin ca acesta l-ar fi scris dar nu a mai apucat sa-l trimita, informeaza huff.ro.

Anchetatorii au gasit pe telefonul lui mesajul si de aici pot trage concluzia ca in timp ce scria textul pe telefon si-a luat pentru mai mult timp ochii de la drum, ceea ce l-a facut sa iasa de pe carosabil si sa se rastoarne cu bolidul si intr-un final sa fie aruncat din masina si sa-si piarda viata.

Anchetatorii verifica acum daca acest SMS a fost cauza pentru care Razvan Ciobanu ar fi pierdut controlul masinii. Cer este ca din primele cercetari la fata locului reiese ca masina condusa de el a mers aproximativ 1 kilometru pe camp fara nicio urma de franare.

Surse din anchetă au declarat că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului. De altfel, din cauza impactului și a faptului că nu purta centura de siguranță, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. Designerul a murit pe loc.

DETALII AICI: SOC! Ce avea gay-ul Razvan Ciobanu in SANGE cand a murit. S-a adeverit tot ce credeam…

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.