Cadavrul lui Razvan Ciobanu, mutat? Imagini noi cu trupul lui, publicate de Info Trafic Actualități

Luni, 29 aprilie 2019, Razvan Ciobanu a murit intr-un oribil accident de masina. Nu purta centura si a fost proiectat prin geamul din dreapta.

Cadavrul lui Razvan Ciobanu, mutat? Imagini noi cu trupul lui, publicate de Info Trafic Actualități. ATENTIE! Imagini cu puternic impact emotional in galeria foto. Nu va uitati daca aveti probleme cu inima!

Conform ziaruldeiasi.ro, Info Trafic Actualități a publicat o noua imagine cu trupul lui Razvan Ciobanu. In poza, fata lui este acoperita cu un chenar alb. In rest, hainele de pe el sunt desfacute si au urme sub spatele creatorului de moda, de parca ar fi fost tarat.

„Dupa efectuarea primelor fotografii de catre persoana care a observat automobilul iesit in decor si copacii retezati, se pare ca o alta persoana a intors cu fata in sus cadavrul, pozitie in care a fost gasit de echipajul de Politie.

Dealtfel, suntem in posesia unui material video care arata o alta pozitie a cadavrului, filmat cu telefon mobil, si Politia nu este inca la fata locului, in semiîntuneric, aprox ora 6.30 dimineata.

Acesta este pe spate, desi urmele de sange de pe camasa arata ca ar fi fost strapuns de varful de ciot, din pozele cu fața in jos.

Nu il putem posta, din motive lesne de ințeles.

Cadavrul are escoriații minore, dar urme de hemoragie in canalul auricular (in ureche) ceea ce conduce la prezumtia producerii unei fracturi de baza de craniu, dupa lovirea capului de trunchiul copacului, cu deces rapid.

Cum arata trupul lui Razvan Ciobanu
Pata rosie de pe camasa nu este sange, ci un imprimeu de pe camasa de blugi.

In ultima poza, facuta la Mamaia, poarta aceleasi haine si nu are la gât nimic.

Fața nu prezinta escoriații, hematoame.

Pe buza de jos are urme de pãmânt.

Nu este exclus ca acesta sa fi fost gasit decedat la volan, si scos, mutat.

Sã speram ca Politia sa isi faca treaba, si sa ancheteze pe cei vinovati de schimbarea pozitiei cadavrului, de furt, si inadverdentele create in cercetarea de la locul accidentului.

Se pare ca mai multe persoane s-au perindat pe langa cadavru, care nu poarta nici ceas, nici vreo bijuterie, nimic, in toate pozele”, se precizează pe pagina de Facebook (Info Trafic Actualități).

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *