BOMBĂ! Dezvăluire șocantă. „Răzvan a lăsat în urmă o arhivă video cu orgiile sexuale”

După două zile pline de gesturi care semnalau probleme grave, dar care treceau nesesizate în fața unui anturaj nepăsător, cel pe care consacrații în fashion îl numeau speranța modei în România moare într-un accident cumplit, rupt pe interior din cap până în picioare. Răzvan Ciobanu a fost dus la groapă ieri, înmormântat cu toate datinile lumești, în prezența familiei cât și a celor care l-au cunoscut. Odată cu plecarea creatorului de modă în lumea de apoi, cu el s-a îngropat și securea războiului dintre el și persoane importante din high-life: fi lmulețe compromițătoare, făcute pe ascuns, „cu care obișnuia să șantajeze”.

Surse demne de încredere au declarat, pentru EVZ, că testele preliminarii ale expertizei medico-legale au ieșit pozitive pentru cinci tipuri de drog: hașiș, cocaină, heroină, metadonă și morfină. Bineînțeles, această testare nu arată că Răzvan Ciobanu le-ar fi consumat pe toate în seara fatidică, ci că le-a folosit – cel puțin – în decursul a ultimelor șase luni.

Mai mult, designerul fiind un consumator constant de droguri, ultimii ani fiind unul sumbru din acest punct de vedere și trăit sub o halucinație aproape continuă, testele finale ar putea reflecta o realitate mult mai dură, rezultată în urma acestui abuz. Totodată, până în prezent, necropsia a detaliat o moarte extrem de violentă, legiștii găsind fiecare organ din corpul creatorului de modă, zdrobit.

„Din concluziile preliminare (provizorii) ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă şi s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanţele unui accident rutier prin lovire cu şi de corpuri dure şi prin comprimare între corpuri dure şi au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morţii”, se arată în raport. Lucrătorii unui service unde a fost dusă mașina au spus că că airbagurile s-au deschis la viteza de 126 km/h, aceasta fiind viteza la care a avut loc impactul, arătată de cumputerul de bord.

Citiți și:  Cuvinte precum 'mamă' sau 'tată' nu mai pot fi folosite: Parlamentul European ar fi elaborat un nou ghid de conversație

Ultimele 24 de ore din viața lui

Vedetele care l-au întâlnit pe Ciobanu la festivalul Sunwaves, ca niciodată, nu au petrecut timp în prezența lui sau cel puțin așa susțin acestea. Creatorul de modă a stat două zile alături de un grup de indivizi pe care nu-i cunoștea și ar fi făcut pe șoferul lui Iulică Cercel, bogătașul a cărei mașină se afla în posesia lui Ciobanu la momentul morții. După ce SUV-ul s-a făcut țăndări, Cercel a spus că nu a știut că Răzvan Ciobanu a plecat cu mașina lui. Totodată, dacă ar fi știut, ar fi intrat sub o anchetă penală pentru înstrăinarea unui vehicul unei persoane care se afla sub influența substanțelor interzise.

Mai straniu este că toți cei care l-au văzut au declarat că nu dormise deloc în cele două zile petrecute pe litoral și că se comporta ciudat, agitat și dezorientat. Cine ar fi pus un om aflat în această stare în spatele unui volan? Categoric, dacă există o astfel de vină, fie ea și morală, va fi menționată în ancheta finală. În acest sens, oamenii legii spun că Răzvan Ciobanu nu era doar un consumator de stupefiante, ci era și cunoscut pentru acest viciu de către oamenii din jurul lui. Deci cine să-l pună pe Ciobanu, drogat și nedormit de două zile, să conducă până la un hotel din Mamaia, darămite până la București, așa cum spunea Vica Blochină, că urma să îl însoțească în mașină, la întoarcerea acasă? Această întrebare a fost prima pe buzele părinților îndurerați care, deși știau că fiul lor trecea printr-o perioadă neagră, nu își explică de ce apropiații lui l-au lăsat să ajungă în acest punct.

Mama a făcut un gest care denotă că fiul ar putea avea probleme chiar și după moarte

Un prieten bun al lui Răzvan Ciobanu a povestit pentru un post de televiziune că, la câteva ore după accidentul mortal s-a dus la creatorul de modă acasă, unde a găsit ușa apartamentului întredeschisă. Acesta a luat pisica designerului în grijă și a întâmpinat-o pe mama lui Răzvan, Elena Ciobanu, care a venit imediat după aflarea veștii „să golească apartamentul”. Prietenul a povestit că a cărat tot ce se putea lua din casă, într-o dubă adusă de familie, „tablouri, cărți, bijuterii, tot!”.

Citiți și:  Covid-19 fashion. Fuste pentru bărbați, noua tendință a „modei pandemice”

Ce motiv ar avea o mamă să se apuce de golit o casă imediat după ce află că fiul ei a murit? Întrebarea i-a fost adresată și de prietenul menționat cât și, conform declaraților acestuia, de către Marius, iubitul cu care Răzvan avea o relație tensionată, cu multe împăcări și rupturi. Elena Ciobanu le-a replicat că nu știe când se va mai întoarce la apartament, însă cei din jur speculează gestul ca fiind o precauție.

Cunoștea secretele intime a multor fețe cunoscute

La petrecerile destrăbălate ale cremei mondene amestecate cu afeceriști și copii de bani gata, Răzvan Ciobanu era un invitat permanent. Ocazii cu care a și imortalizat unele scene mai puțin ortodoxe și mai mult penale și extrem de incomode pentru niște fețe cunoscute. Surse demne de încredere spun că „Răzvan deținea o arhivă stufoasă video de la orgii sexuale și petreceri cu consum de droguri și că obișnuia să aducă în discuție înregistrările, sub forma unui șantaj voalat, atunci când suna să ceară bani împrumut”. Fapt confirmat de declarațiile unui grup de personaje cunoscute care au spus, la tv, pe perioada priveghiului, că au fost în relații tensionate cu designerul, dar acum l-au iertat. Astfel, se poate explica și graba mamei de a goli casa în care a locuit fiul ei, de droguri și filme compormițătoare. Varianta cum că ar fi avut datorii către distribuitorii de droguri și că aceștia ar fi fost mobilizați să își recupereze pagubele materiale prin intrarea în locuință, cade. Apartamentul e deținut și întreținut de medicul Marius L., cel cu care Răzvan a avut o relație de mai bine de șase ani. – Sursa: Evenimentul Zilei

781 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU