NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA! CE NUME AU SCRIS ANGAJAȚII SERVICIILOR FUNERARE PE CRUCEA LUI RĂZVAN CIOBANU

Familia homosexualului Răzvan Ciobanu, deși în stare de șoc, a făcut deja primii pași pentru evenimentul trist care va avea loc joi, atunci când îl vor conduce pe fostul creator de modă pe ultimul drum. Astfel, aceștia au comandat sicriul în care va fi depus trupul neînsuflețit, dar și crucea care-i va sta la căpătâi.

Un detaliu neștiut de nimeni a apărut pe cruce: două prenume! Dacă toată lumea l-a știut de Răzvan, astăzi cu toții au aflat că pe fostul designer îl chema și Mihăiță.

Chiar și pe Wikipedia, unde fostul creator de modă a fost deat decedat la o oră după ce s-a aflat trista veste, nu apare cel de-al doilea prenume.

Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, județul Constanța. Din cauza vitezei, mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit mai mulți copaci.

Reprezentanții Ambulanței Constanța, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au precizat că au găsit trupul creatorului de modă în afara mașinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

Elena Ciobanu, mama creatorului de modă, este în stare de șoc. Nu-și poate reveni și plânge neîncetat.

„Vă mulțumesc pentru condoleanțe, vă rog atât pe voi cât și pe ceilalți colegi din presă să mă lăsați să-mi plâng fiul. Sunt extrem de bulversată şi şocată, nici nu ştiu ce să fac. Dacă l-aţi iubit, dacă nu, vă rog doar să-l lăsaţi să se odihnească în pace”, a declarat Elena Ciobanu.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *