“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Bolșevicul Mihai Șora a ajuns cetățean de onoare al Bucureștilor

sora

În loc să-i fie șters numele din cartea Neamului Românesc, bolșevicul Mihai ȘORA, torționarul cuvintelor, a ajuns cetățean de onoare al Bucureștilor.

Scrisoare deschisă adresată doamnei Gabriela Firea, primar general al Capitalei

Stimată doamnă,

Cu uriașă stupefacție și imens regret am aflat că Primăria Capitalei la propunerea slugilor lui SOROS (USR si PNL) din Consiliul General i-a acordat unuia dintre puținii bolșevici autentici care mai subzistă în România, politrucul comunistoid Mihai ȘORA deosebita distincție de „Cetățean de Onoare al Bucureștilor”. Greșeală mai mare nici că se putea face.

Azi adulat de amărâții neobolșevici de la rezist, „idoți utili”, biete minți tulburate de ideologia demonicului George SOROS, mizerabilul ȘORA s-a înrolat de bunăvoie în rândurile cele mai înalte ale sistemului comunist adus pe tancuri de la Moscova pentru a beneficia el și numai el de statutul privilegiat de intelectual de casă al criminalilor Neamului Românesc.

După ce a umblat prin țară ca să convingă masele de beneficiile comuniste impuse asasin la umbra pulpanei soldaților sovietici, ȘORA a ales să lingă papucii decorați cu glod rusesc ai Anei Pauker în anii celei mai crunte opresiuni comuniste.

Pe când el făcea pe bufonul venit de la Paris ca să gâdile capetele îmbâcsite de miracolul stalinist de la vârful PCR, adevărații intelectuali români erau aruncați în pușcării, exterminați în celule sau printre bolovanii de la Canal.

Complicitatea mârșavă a acestui personaj cu cel mai criminal regim pe care l-a cunoscut România, biped al cărui nume trebuie neîndoielnic șters din istoria Neamului Românesc, îl face pe acest vierme al istoriei și mai demn de disprețul nostru.

În ani în care brute ca Vișinescu numindu-le torționari, am ajuns să-i slăvim pe „torționarii cuvintelor”, intelectualii care s-au pus în slujba bolșevicilor deși aveau capacitatea de a-și da seama la ce atrocități se fac părtași.
Un asemnea torționar al ideilor, al dreptății, al adevăraților intelectuali, este blestematul de Mihai ȘORA.

Doamnă Firea, votul Consiliului General pângărește amintirea sufletelelor pierdute ale adevăraților români care au căzut loviți când de seceră, când de ciocan.

Stiloul lui ȘORA se alătură secerii și ciocanului prin cenzura pe care a practicat-o, prin asocierea cu dușmanii poporului român.

Consiliul General la propunerea USR și PNL a făcut, din acest ticălos un cetățean de onoare al Capitalei. Asemenea rușine are proporții istorice și numai slugile staliniste ar fi avut nesimțirea și obrăznicia să își asume această blasfemie apocaliptică.

Mai bine, i-ar fi acordat lui Nuțu Cămătaru această distincție decât unei unelte bolșevice, slugoi unsuros al Kremlinului, cârjă ideologico-intelectuală a ciumei roșii.

Consiliul General al Capitalei a reușit să îi readucă pe tovarăși înapoi în actualitate și să legitimeze neobolșevicii-progresiști care huiduie numai la comanda lui SOROS și a lacheilor lui.

ȘORA și-a schimbat stăpânul, nu și ideologia, doamnă Firea. Nu mai e Stalin, e Soros, sluga rămâne tot slugă!

Votul Consiliului General al Municipiului București a fost deja lipit alături de lozincile care justificau scăldatul șenilelor rusești în sângele românilor.
Faceți o comisie de academicieni și istorici români care sa argumenteze genocidul facut de criminalul Mihai ȘORA.

Retrageți-i titulatura, doamnă Firea, acestui vierme bolșevic. Primaria Capitalei nu este protectoare și mecena ai ultimilor criminali roșii din România!

Salvați sufletul Neamului Românesc, doamnă Firea!

Autor: Ninel PEIA – Preşedinte Partidul Neamul Românesc

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Mi-este silă de naționaliștii extremiști! Tare aș vrea să știu ce ați făcut dvs. d-le Paia înainte de 1989! Eu, de exemplu, student fiind, am fost anchetat de Securitate, iar în activitate fiind, mi-am dat de două ori demisia din calitatea de membru al PCR, mai bine-zis – i-am amenițat cu ea scrisă pe politruci, prima dată motivul invocat fiind acela că eu nu mai puteam fi membru al unui partid care-și băga nasul până și între picioarele femeilor (vata medicinală se vindea numai cu aprobarea scrisă a secretarului de partid pe Combinatul Chimic Râmnicu Vâlcea, am și publicat o povestire cu titlul “Partidul, vata medicinală și ciclul menstrual”), iar a doua oară pe motiv că eu nu mai puteam fi membru al uni partid care-mi înfometa copiii (atunci ajunsesem de mi se opreau ziknic 2 litri de lapte – un lapte… securistic, evident). Și, important – descind dintr-o familie de legionari, am avut trei unchi legionari – unul din partea tatălui și ceilalți din partea mamei. Și, cu excepția a 2 ani când am lucrat în proiectare, alți 22 i-am lucrat numai în cercetare, și încă în grupa I de muncă (substanțe cancerigene), eu fiind și persoană cu un handicap neuromotor congenital și dând păpică la câteva mii de oameni prin aplicarea în producție a invențiilor mele la Combinatul Chimic Râmnicu Vâlcea și apoi la Oltchim, știți dvs. – acea unitate de elită a ecoomiei românești furată “la blană” de Roibu pe-o mână cu politicieni, acoliți și ziariști. Așadar, cam ce ați învârtit dvs. înainte de 1989?

  2. Mi-este silă de naționaliștii extremiști! Tare aș vrea să știu ce ați făcut dvs. d-le Paia înainte de 1989! Eu, de exemplu, student fiind, am fost anchetat de Securitate, iar în activitate fiind, mi-am dat de două ori demisia din calitatea de membru al PCR, mai bine-zis – i-am amenițat cu ea scrisă pe politruci, prima dată motivul invocat fiind acela că eu nu mai puteam fi membru al unui partid care-și băga nasul până și între picioarele femeilor (vata medicinală se vindea numai cu aprobarea scrisă a secretarului de partid pe Combinatul Chimic Râmnicu Vâlcea, am și publicat o povestire cu titlul “Partidul, vata medicinală și ciclul menstrual”), iar a doua oară pe motiv că eu nu mai puteam fi membru al uni partid care-mi înfometa copiii (atunci ajunsesem de mi se opreau ziknic 2 litri de lapte – un lapte… securistic, evident). Și, important – descind dintr-o familie de legionari, am avut trei unchi legionari – unul din partea tatălui și ceilalți din partea mamei. Și, cu excepția a 2 ani când am lucrat în proiectare, alți 22 i-am lucrat numai în cercetare, și încă în grupa I de muncă (substanțe cancerigene), eu fiind și persoană cu un handicap neuromotor congenital și dând păpică la câteva mii de oameni prin aplicarea în producție a invențiilor mele la Combinatul Chimic Râmnicu Vâlcea și apoi la Oltchim, știți dvs. – acea unitate de elită a ecoomiei românești furată “la blană” de Roibu pe-o mână cu politicieni, acoliți și ziariști. Așadar, cam ce ați învârtit dvs. înainte de 1989?

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.