Birchall o face praf pe Clotilde Armand: O “executa” cu propriile ei arme

„Eu nu înțeleg de ce doamna primar Armand de la sectorul 1 insistă să prezinte, cu afirmații gen ” instanța mi-a dat dreptate …” , o altă situație juridică decât cea reală când inclusiv documentul citat de d-na primar, cu link la portalul instanței, spune negru pe alb că de fapt nu ai câștigat nimic, ba ai pierdut iar instanța iți arată că în aprilie când ai introdus acțiunea de chemare în judecată tu habar nu aveai că nu ai “calitate procesuală activă”, un lucru rușinos pentru orice persoană care știe sau ar trebui să știe minime noțiuni de drept!”, scrie Ana Birchall pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

Ana Birchall se declară îngrijorată de avocații și sfătuitorii lui Clotilde Armand „dacă nu cunosc ce știe orice student în anul I de drept și anume că este mai mult decât rușinos să ți se respingă o acțiune pe excepția lipsei calității procesuale active!”

în realitate, strict juridic “Tribunalul București a respins cererea primarului Sectorului 1 Clotilde Armand de a accesa și controla contabilitatea Romprest pentru a vedea ce cheltuieli și profit are compania și pentru a verifica modul în care au fost stabilite tarifele, potrivit deciziei instanței.

Decizia nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel.”

Mai mult, susține Birchall, și doamna Armand și ADP, trebuie să explice credibil cum noul contract cu firma Brai-Cata a fost încheiat pe 23.07 la ora 17:00, cu câteva ore înainte de intrarea în vigoare a stării de alertă pe 24.07 ora 00:00 când tocmai starea de alertă justifică acest contract.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

„E legal? Sau cum se justifică, credibil, că între publicarea ofertei și atribuirea noului contract către Brai-Cata au trecut 3 fix ( TREI) minute? E transparent? Ține cont de cerința legală a concurenței, etc?”, se întreabă Birchall.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *