Băi Oreste, îți mai aduci aminte cum te-ai dus cu pâra la Ambasada SUA ca să-l dai în gât pe Iohannis?

L-am cunoscut pe Oreste Teodorescu în toamna anului 2006, când am fost invitații lui Dan Diaconescu la OTV, pe vremea când transmitea din Piața Romană. Tema emisiunii a fost Klaus Werner Iohannis, tartorul mafiei imobiliare sibiene, dar am reiterat și implicarea acestuia în traficul internațional cu copii. Incitat și de vraful de documente pe care-l aveam în față și care dovedeau justețea acuzelor mele, Oreste s-a declarat instant aliat al meu în lupta împotriva mafiotului sas de la Sibiu.

Ca dovadă, după câteva luni, mai precis în data de 14 mai 2007, Teodorescu m-a invitat să reiau subiectul „Ticăloșiile lui Klaus Werner Iohnnis” în noua sa emisiune „Codul lui Oreste” de la postul de televiziune „Antena 2”, unde am dezbătut subiectul împreună cu jurnalistul Silviu Alupei. Emisiunea a făcut „valuri” și finul lui Klaus Werner Iohannis, Paul Jurgen Porr – președinte al FDGR Transilvania pe vremea aceea, nașul fiind președinte FDGR la nivel national – a trimis o plângere la CNA pentru xenofobie, cică l-am atacat pe Iohannis fiindcă era sas, nu pentru că era ticălos! Pe vremea acea era la modă discriminarea etnică pozitivă, adică despre evrei, țigani, unguri și sași nu aveai voie să spui ceva negativ că, gata, erai automat etichetat ca xenofob, șovin și cică îi discriminai etnic. Țiganii ajunseseră să spună că erau condamnați la închisoare nu pentru activități criminale, ci din cauza discriminării etnice! „Antena 2” s-a ales cu o somație publică din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), fără să fie amendată și Porr, cu FDGR-ul lui în frunte cu nașul, s-au lipit de un serial în „Justițiarul” (Dreptul la adevar vs. „dreptul la imagine” (I)). Acum, acest Paul Jurgen Porr este președintele Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), moștenind funcția de la nașul Klaus Werner Iohannis, după ce acesta s-a dat peste cap de trei ori și a devenit mare liberal în februarie 2013.

Citiți și:  George Simion cere suspendarea lui Iohannis! Să-i amintească cineva că Iohannis a avut 6,5 mlioane de voturi, iar ei 360.000

Cu Oreste m-am revăzut în vara aceluiași an, 2007, la Sibiu. Oreste Teodorescu se întorcea cu mama lui, profesoara Ioana Lipovanu, de la Cluj, unde doamna lansase o carte, dânsa fiind și scriitoare. Stabilisem telefonic întâlnirea și cei doi m-au vizitat la domiciliul meu, în urma solicitării lui Oreste de a-i pune la dispoziție copii xerox după toate documentele care-l incriminau pe Iohannis, urmând să le ducă personal la Ambasada SUA, unde pretindea că are relații și ușa este deschisă permanent pentru augusta sa persoană. Ne-am mai auzit la telefon de două ori. În aceeași seară, când m-a sunat să-mi spună că este pe autostrada Pitești-București și tocmai a lovit cu mașina o căprioară, pe care deja a băgat-o în portbagaj și a doua oară după câteva zile, ca să-mi confirme că a depus documentele însoțite de un denunț scris de el la Ambasada SUA de la București. În anul 2007, Oreste Teodorescu îl pâra pe Klaus Werner Iohannis la Ambasada SUA. Acum viermele cu bila cheală este mare susținător al klausului! Cred că aceste mărturii referitoare la un comportament oscilant spun multe și despre caracterul sau „verticalitatea” individului.

Citiți și:  Şoc total pentru Iohannnis! Lovitura DURA pentru Presedinte

În urma scandalului stârnit de Eena Udrea, care-l acuza pe Oreste Teodorescu că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru niște documente compromițătoare despre Dan Voiculescu și trustul său media (https://www.youtube.com/watch?v=F-ctOWpgQzI), m-am tot gândit: oare cu cât și cui a vândut mercenarul Oreste documentele cu mânăriile lui Iohannis pe care le-a primit de la mine!

Nu am fost niciodată prieten cu Oreste, l-am simțit de la început ca fiind un fățarnic și de aceea l-am evitat după episodul cu ambasada. Buna-cuviință m-a împiedicat să povestesc despre cameleonismul și labilitatea morală a acestuia. Nu descriam toate aceste întâmplări vechi, dacă nu m-ar fi stârnit lipsa de caracter a acestui individ numit Oreste Teodorescu, care a călcat în picioare prietenia cu Mircea Badea, dând pe spurcata sa gură aspecte intime din viața fostului său coleg, la emisiunea celuilalt chelbos, Rareș Bogdan, la fel de ipocrit, duplicitar și nemernic ca el. Ăsta este Oreste, adevăratul Oreste, nu acuzatorul oportunist al pesedeilor, inchizitorul de conjunctură care aburește credulii!

La individul cu voce de scapete probabil că nemernicia este transmisă genetic, el fiind nepotul ticălosului avocat Nicolae Teodorescu, cel care, fiind apărătorul lui Nicolae Ceaușescu în mascarada de proces de la Târgoviște, l-a acuzat pe acesta mai ceva decât procurorul! – Marius Albin MARINESCU

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU