“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

IPOCRIZIE! Ambasadoarea SUA la București, Kathleen Kavalec, dă sfaturi românilor înainte de alegeri: Să fie educați și să aibă la dispoziție toate informațiile, să fie dezvăluite dezinformările, să se condamne extremismul

iohannis drona kavalec 80276200

Ambasatoarea Statelor Unite în România, Kathleen Kavalec vorbește despre pericolului curentelor extremiste în contextul anului electoral 2024, fără a nominaliza vreun partid, fiind întrebată de modul cum vede ascensiunea AUR.

Întrebată de Hotnews ce părere are despre faptul că AUR, un partid catalogat de oponenții politici ca fiind extremist, apare ca fiind al doilea în preferințele electoratului, reprezentanta SUA a precizat:

„Fără a nominaliza un partid anume, aș spune că noi credem că orice tip de extremism, de discurs al urii, orice tip de politică de dezbinare nu își are locul într-o democrație. Mai mult, apelurile la extinderea teritoriului sau la preluarea unor părți din alte țări sunt absolut inacceptabile”, a subliniat Kathleen Kavalec, într-un interviu pentru HotNews.ro.

Ea a părut, astfel, să se refere la declarațiile senatorului Claudiu Târziu, despre efectele rapturilor teritoriale ale URSS.

„Putem vedea cu toții ce s-a întâmplat alături, în Ucraina, când Rusia a invadat o altă țară suverană, i-a încălcat integritatea teritorială. Deci oricare dintre aceste tipuri de apeluri în contextul acestui război sunt absolut inacceptabile și nu își au locul în nicio democrație”, a completat ambasadoarea SUA la București.

„Așadar, sper, din nou, revenind la modul în care se desfășoară alegerile și la care alegătorii să fie educați și să aibă la dispoziție toate informațiile, să fie dezvăluite dezinformările, să se condamne extremismul, să se împotrivească acestui tip de discurs, pentru că nu face decât să servească intereselor unor țări precum Rusia să creeze acest tip de divizare și conflict în cadrul unei societăți. Așadar cred că toți ar trebui să luptăm împotriva acestui tip de politică”, a conchis Kathleen Kavalec, pe tema alegerilor din România în anul electoral 2024.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.