“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Averea Anei Birchall: O LOCUINTA IN NEW YORK, DOUA APARTAMENTE IN BUCURESTI, O CASA DE VACANTA IN SUCEAVA SI 12 CONTURI IN BANCI!

ana birchall avere

Ana Birchall a devenit, incepand de ieri, noul ministrul al justitiei, dupa demisia lui Iordache ”Alta intrebare”. Cine este mai nimerit să știe toate necazurile românilor săraci decât una dintre cele mai bogate femei din PSD, cu apartament la New York?

Originară din Mizil, Prahova, Ana Birchall (43 ani) este membru PSD din anul 2005, iar cel mai importat proiect al său din activitatea de parlamentar este cel legat de legea insolvenţei persoanelor fizice. Ana Birchall a fost iniţiatoarea proiectului de lege care prevede ca orice cetăţean de bună credinţă care este în incapacitate de plată a datoriilor, nu din vina sa, să-şi poată reeşalona datoriile pe baza unui plan de redresare financiară pe o perioada de 5 ani, informează adevarul.ro.

Legea falimentului personal, aşa cum a fost ea denumită, ar fi trebuit să intre în vigoare pe 26 decembrie 2016, însă, implementarea acesteia a fost amânată de Executivul în funcţie pentru 1 august 2017.

Ana Birchal este unul dintre politicienii bogaţi ai României, fiind unul dintre cei mai avuţi membri ai cabinetului Grindeanu. Ana Birchall deţine împreună cu soţul său, Martyn Birchall, mai multe proprietăţi în Suceava, Bucureşti, dar şi în SUA. În Dorna Arini, judeţul Suceava, Ana Birchall deţine peste 30 de hectare de fâneaţă şi păşune, terenuri cumpărate în perioada 2002-2008.

VEZI SI: Ministrul Justitiei, Ana Birchall le-a RUINAT pe fiicele lui Corneliu Vadim Tudor: „Doamna ministru ne-a luat tot”

Birchal deţine două apartamente în Bucureşti, o casă de vacanţă în judeţul Suceava, o casă de 250 de metri pătraţi în New Haven, SUA şi un apartament de 180 de metri pătraţi în New York. Ana Birchall mai deţine şi un Volvo XC90 cumpărat în 2006, dar şi bijuterii în valoare de 46.000 de euro, cumpărate în perioada 1996-2014 şi un lingou de aur, cumpărat în 2011.

VEZI SI: Ministrul Justitiei, Ana Birchall – o femeie cu GRAVE PROBLEME PSIHICE: a vrut să se sinucidă când amantul ei nu a vrut să-și părăsească soția

Ana Birchall a câştigat ca deputat 76.778 de lei, iar soţul realizat 108.000 de dolari printr-o colaborare cu Pestforce SRL. Familia Birchall a mai obţinut aproape 69.000 de dolari din închirierea imobilelor din SUA. Ana Birchall are deschise 12 conturi şi depozite bancare în care deţine 194.440 de dolari, 162.289 de lei, 25.538 euro şi 48.885 de lire sterline.

Ea are însă şi un credit la Washington Mutual SUA, scadent în 2018, cu o valoare la contractare de 153.000 USD, precum şi un credit la Citibank, SUA, scadent în 2017, cu o valoare la contractare de 238.970 de dolari. Social-democrata mai are un card de credit la BCR România de 9.947,70 euro. (sursa: cyd.ro)

VEZI SI: În 4 ani ne ÎNGROAPĂ DEFINITIV: Dragnea și GAȘCA pregătesc cel mai MARE JAF din istoria României

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.