“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALOPINII

Av. Gheorghe Piperea | Cele mai socante informatii oficiale

613E2BEE 931A 4FF0 8A0A A35D79BEC4FB scaled 1

În caz că postarea anterioară vi s-a părut prea lungă, reiau, mai pe scurt, cele mai șocante informații oficiale, plus concluzia mea:

– „nu se cunoaște încă impactul vakseenării C… asupra răspândirii S. în comunitate, nici cantitatea de virus care poate fi purtată și transmisă de persoanele vaccinate”;

– „nu se cunoaște durata protecției oferite de C… Persoanele vakseenate în studiul clinic vor continua să fie urmărite timp de 2 ani pentru a culege mai multe informații despre durata protecției”;

– „deși nu există studii în ceea ce privește alăptarea, nu se preconizează niciun risc pentru alăptare”;

– „compania care comercializează C… va continua să funizeze rezultatele studiului principal, care se derulează pe o perioada de 2 ani”.

Notă: informațiile sunt oficiale, provin de pe site-ul Agenției Europene a Medicamentului, deci este exact ceea ce vă obligă să faceți atenționarea automată a cenzorilor nazistoizi de la fiesbuc.

Deci, tot ceea ce se știe cu certitudine este că nimic nu se știe sigur …

Dacă este sau nu este vakseenul arma ultimă, exclusivă, contra pandemiei, nu e clar.

Ce e cert? De vreme ce suntem segregați pe bază de certificate sanitare („verde”) și, implicit, nu mai avem acces la muncă, în spațiile publice, în instituțiile publice, la viața socială, culturală și politică, e cert că suntem obligați la vakseenare.

Vezi – PERICOL | 6,2 milioane de români RĂMÂN FĂRĂ LOCURI DE MUNCĂ din cauza CERTIFICATULUI VERDE

Mai este cert ceva, încă și mai derutant și mai dărâmător sub raportul încrederii în știință, medicină, tehnocrație și politică: această obligație implicită de a ne vakseena este însoțită de o exonerare totală de răspundere a producătorului pentru defectele produsului, a spitalelor, a medicilor, a politicienilor, a influencerilor plătiți regește de big pharma (cu prețul vaporizării încrederii în medicină și în știință, în general) și chiar a statelor.

Riscul defectelor produsului este în totalitate pe capul persoanei “imunizate” sau al moștenitorilor, rudelor și apropiaților săi, rămași după plecarea sa într-o lume mai bună.

Cum să nu aplauzi o lege izbăvitoare, care ne va scăpa de pandemie cu condiția să acceptă înțeparea și trecerea pe codul QR a unei fracțiuni din sufletul propriu și personal?

Vezi – Av. Gheorghe Piperea | A supraviețui în cea mai „inteligență” dintre lumi

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.