“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIOPINIIPOLITICA

Av. Gheorghe Piperea: Prostocrația de la Bruxelles a importat barbaria

"Era previzibil. Asta s-a dorit. Către asta duceau politicile “înțelepte” din ultimii 4 ani ale prostocrației bruxeleze."

img 45

Au început atacurile teroriste în Uniunea Europeană. Titrează presa main stream că 2 suedezi au fost împușcați în Bruxelles, în plină stradă, de un susținător al Hamas. Era previzibil. Asta s-a dorit. Către asta duceau politicile “înțelepte” din ultimii 4 ani ale prostocrației bruxeleze.

Așa-zisa “luptă” contra plandemiei, contra putiniadei și contra schimbării climaterice a fost nu doar un eșec jenant, a fost un circ de doi lei (plus cca 5.000 de miliarde de euro aruncați pe fereastră). O să fie foc și sânge peste tot în UE. Prostocrația hedonistă de la Bruxelles (ca, de altfel, și abulic – ramolita administrație Biden) a importat cu brațele larg deschise barbaria, sub masca diversității și a multiculturalismului. Civilizația occidentală a trivializat imperativele morale, religia și tradiția.

A transformat bisericile abandonate în cluburi sau spații de cazare turistică. Nu mai există condamnare morală, nu mai există granița dintre bine și rău. Cele 7 păcate capitale sunt (trans)virtuți. Așa cum spunea rusul Dostoyevsky, când Dumnezeu este evacuat din om, totul este permis. Ce vedem în lumea de azi de la această catastrofă divino-umană ni se trage.

Oiropa a ajuns un spațiu făr’ de Dumnezeu. De aceea, vidul culturii anulării e umplut cu demonii progresist-globaliști. Despre asta ar trebui să fie dezbaterea curentă relativă la familie și libertate și responsabilitate. Despre infantilizarea lumii, despre „progresul” care presupune că, dacă pune turmele în „spații sigure”, le-a salvat. Ne așteaptă vremuri de mare restriște, în care trebuie să (re)învățam să fim raționali.

Av. Gheorghe Piperea

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.