Au făcut circ! S-au dezbrăcat și au mușcat polițiștii veniți să-i calmeze. VIDEO

NEBUNIA CONTINUA PESTE HOTARE! CONATIONALII NE CAM FAC DE RAS…

Evenimentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21:40. Un angajat al căilor ferate a observat doi bărbați traversând ilegal mai multe linii în gara principală Halle (Saale).

Angajatul le-a atras atenția acestora cu privire la comportamentul neadecvat și pericolul în care s-au pus. Cei doi români s-au enervat și au pornit scandalul, informează stiridiaspora.ro.

Potrivit presei locale, în loc să înțeleagă că au greșit, bărbații de 20 și 38 de ani s-au adresat însoțitorului de tren cu cuvinte defăimătoare. Angajatul căilor ferate a informat apoi o patrulă de la Poliția Federală, care se afla în stația principală.

Agenții i-au controlat pe bărbați pentru a stabili identitatea acestora. Ambii au avut un comportament deosebit de agresiv și necooperant față de patrulă. Tânărul de 20 de ani și-a arătat în cele din urmă poliției federale cartea de identitate românească valabilă.

Vărul lui, însă, a început să se înfurie, aruncându-și portofelul și apoi jacheta pe jos. Când a început să-și dea jos puloverul, sub care nu mai purta nimic, oamenii legii au încercat să-l rețină.

Situația a escaladat din ce în ce mai mult și bărbatul de 38 de ani l-a lovit cu pumnul în piept pe ofițer. A trebuit să fie pus la pământ și încătușat. Și aici a rezistat și s-a opus masiv și a încercat să muște și să scuipe serviciile de urgență. A fost dus la infirmerie pentru toate măsurile procesuale penale ulterioare.

Pe drum, a încercat să fugă din arest și a încercat de mai multe ori să se elibereze. În birou, a urlat și a lovit de mai multe ori cu pumnii într-o ușă.

Pe lângă procesele verbale de contravenție pentru trecerea ilegală a căilor de cale pentru ambii bărbați, bărbatul de 38 de ani se confruntă și cu acuzații penale pentru insultă, ultraj și atac asupra oamenilor legii și vătămare corporală, mai scrie sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *