“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ATENTIE! CARREFOUR are o practica noua de a TEPUI ROMANII – Iata cum a luat teapa acest cumparator

carrefour

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piață, Carrefour, este pus la zid de către un client. Hipermarketul francez este acuzat că „țepuiește” cumpărătorii.

Persoana respectivă dezvăluie că a cumpărat mușchi țigănesc de la Carrefour Iași și că prețul de pe eticheta produsului cumpărat era mic decât cel indicat pe bon, la casă.

„Vineri, 13 octombrie 2017, aproape de ora 16:30, market CARREFOUR Iaşi – Piaţa Voievozilor/Minerva (BILLA până de curând)

Muşchiul ţigănesc “Matache Măcelaru” – la ofertă
Preţ în catalog – 31,90 lei/kg , redus cu 25% (preţ vechi – 42,90)
Preţ la raft (vitrina frigorifică) – 31,90 lei/kg
Preţ pe eticheta aplicată de la vitrina cu servire asistată – 31,90 lei/kg. Eu am cumpărat 0,518 kg, rezultă un cost de 16,52 lei, după cum se vede şi din imagine.

Merg la casă, plătesc. Deşi mi s-a părut totalul bonului cam mare, nu am mai stat să analizez acolo – era aglomerat, începuse ploaia. Şi am fost inspirat că nu m-am uitat pe loc, pentru că probabil mi-ar fi dat banii înapoi şi rămâneam fără dovadă!

Teapa CARREFOUR 01 600

 

Teapa CARREFOUR 02 600

Acasă, mă uit pe bon şi… SURPRIZĂ! Am plătit muşchiul la preţul de 42,90 lei/kg (22,22 lei pentru cât am luat), după cum se poate vedea din fotografie. M-am uitat de 7 ori pe bon, nu există un discount la final. Deci… ŢEAPĂ!”, se arată pe site-ul supervizor.ro.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.