Episoade incredibile din viața lui Kovesi dezvăluite de jurnalista Sorina Matei: Astea s-apucă să facă copii ca să nu fie arestate şi eu stau la serviciu?”

Viața lui Kovesi, fostul procuror șef al DNA este mult mai puțin romanțată decât a lăsat să se înțeleagă la interviurile pe care le-a dat în ultima vreme. Jurnalista Sorina Matei relatează trei asemenea întâmplări care o implică într-un mod deloc onorabil pe Kovesi.

Un mesaj cu cheie, ușor de descifrat în condițiile în care astăzi a fost difuzat un interviu cu Lauara Codruța Kovesi, realizat de Andreea Esca. Redăm integral postarea jurnalistei Sorina Matei:

*Episodul 1. Dimineaţă. Intră în birou. Cineva care avea copil mic era în altă cameră la audieri. Zice, veselă şi satisfăcută: “Bună dimineaţa! Eh, pânge copilul? Plânge? Lasă să plângă, să-i plângă copilul”.Un procuror iese din birou. Nu-i venea să creadă ce auzise.

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

*Episodul 2. Un procuror pleacă din DNA. Îi spune la telefon: “Tu ai grijă ce faci şi ce zici, că ai doi copii acasă”. Femeia rămâne şocată.

*Episodul 3. O femeie este arestată a doua oară, fiind însărcinată de data asta, în 8 luni. Fără nicio probă a doua arestare, motiv pentru care dosarul – o varză supremă şi ilogică- stă şi acum restituit definitv de 4 ani. “Măi, nene, de ce ai mers la arestare cu o femeie în 8 luni fără nicio probă? Tu nu-ţi dai seama ce faci?”. “Sunt probe”. “Nu, nu e absolut nicio probă, niciuna”. “Păi ce, astea s-apucă să facă copii ca să nu fie arestate şi eu stau la serviciu?” Asta este realitatea. Continuarea fixului, sub o altă formă şi o reală problemă, o găsiţi azi. #CeaMaiMareScârbăEver Laura Codruța Kovesi a dezvăluit că cel mai mare regret al său este faptul că nu are copii. Într-un interviu pentru Europa FM, fosta șefă a DNA a răspuns la mai multe întrebări legate de viața personală. ”Cel mai mare regret este că nu am copii. (…) Dacă se întâmplă, foarte bine. Am două nepoate. Meseria de părinte e cea mai grea din lume”, a spus Kovesi în interviul acordat Andreei Esca.

Citiți și:  BREAKING. LISTA BOMBA a inculpaților pentru MARE CORUPȚIE care TREMURĂ după DECIZIA CJUE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.