“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

Astronautul NASA, Leland Melvin, RECUNOAŞTE că a văzut un extraterestru dar nu în SPAŢIU sau pe PÂMÂNT, ci pe NAVA SPAŢIALĂ

spatiu

Astronautul recunoaşte că a cerut colegilor de pe Pământ să verifice un obiect translucid, curbat, organic aflat în zona de încărcare a navei spațiale.

Astronautul NASA Leland Melvin a împărtășit o experiență (deranjantă pentru unii) celor de la UFO pe Twitter. Povestea lui începe povestea spunând că a văzut ceva “organic, asemănător cu alienul” care plutea pe naveta spaţială. Melvin a spus că a existat un obiect “translucid, curbat, organic” în zona de încărcare a navei spațiale, determinându-i să-i cheme pe colegii de pe Pământ pentru a vedea ce este.

Melvin a făcut dezvăluirea atunci când a răspuns la o întrebare de pe blogul UFO Sightings Daily, care l-a întrebat dacă a văzut vreodată un OZN. Inginerul spațial a spus că nu a văzut nici în spațiu sau pe Pământ, dar a recunoscut că a văzut ceva suspect pe naveta spaţială.

“I have not seen one in space or on the ground but thought I saw something organic/alien like floating out of the payload bay. @AstroKomrade and I called the ground to ask what it could be and it was ice that had broken off of the Freon hoses.Translucent, curved, organic looking”, este răspunsul astronautului care a deranjat pe cei de la NASA.

Din păcate, comanda solului i-a spus lui Melvin și partenerului său, Randy Bresnik, că acea creatura misterioasă era de fapt gheață care se desprinse de furtunurile cu Freon. Când a fost întrebat dacă este posibil ca NASA să fi mințit despre gheață pentru a menține echipa calmă și să se concentreze asupra navetei, Melvin a răspuns: “Nu se ştie niciodată”, titrează RT.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.