Ne pandeste un REAL PERICOL venit din SPATIU – O staţie spaţială de NOUĂ TONE se va PRĂBUŞI peste EUROPA. Cât TIMP mai avem?

Se pare că sfârşitul nu are legătura cu Diavolul, incantanţii, vrăji sau calamităţi, ci doar cu oamenii. O staţie spaţială pierdută din 2016 se îndreaptă spre pământ.

Agenția Spațială Europeană a preconizat deja posibilele locuri de prăbușire ale stației spațiale chineze Tiangong-1, printre care și câteva țări europene, la începutul anului 2018.

Stația Tiangong-1 nu a mai fost văzută de China din septembrie 2016, iar experții sunt de părere că această construcție în greutate de de 8,5 tone se va prăbuși pe Pământ la începutul anului 2018, potrivit stirileprotv.ro.

VEZI SI: RAZBOIUL se va declansa intre RUSIA si SUA. Avertisment NERVOS al lui Putin la adresa SUA in cazul Coreei de Nord: „Catastrofa planetara si…”

Latitudinile prevăzute de specialiși indică că Spania, Portugalia, Italia, Bulgaria și Grecia ar putea fi țările în care cele mai mari bucăți ale navei vor ateriza, în cazul în care nu vor reuși să se dezintegreze complet în atmosferă, scrie ProTV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

2 comentarii

  1. Ce minciuna gogonata….9 tone….de unde?…are decat 8.999 tone greutate…

  2. Ce minciuna gogonata….9 tone….de unde?…are decat 8.999 tone greutate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.