fbpx
PROTECTIA ANIMALELOR

„Astăzi am văzut cu ochii mei dragostea animalelor”. Un câine a vrut să îi fie aproape stăpânei sale până la final. A stat trist lângă sicriu

img 27

Iubesc sincer și pentru totdeauna. Iar dacă mai era nevoie de încă o dovadă, ea a venit din Italia, de la câinele Bobby.

Patrupedul și-a pierdut stăpâna iubită și a vrut să îi fie alături până în ultima clipă pe pământ. În timpul înmormântării, inițial a vrut să se urce pe sicriu, dar apoi s-a ghemuit cuminte la pământ chiar sub sicriul omului drag.

„Astăzi am văzut cu ochii mei dragostea”

Imaginea răvășitoare cu animalul fidel până la moarte a emoționat pe toată lumea, după ce a fost publicată pe Facebook de Agenzia Funebre Cappello, din provincia Frosinone. „Astăzi am văzut cu ochii mei dragostea animalelor pentru stăpânul lor”, scrie administratorul paginii care a postat fotografia care ulterior a devenit virală.

Înmormântarea a avut loc în biserica San Folco din Santopadre. Stăpâna lui Bobby era o femeie în vârstă de 84 de ani care locuia cu sora ei și patrupedul său într-un mic apartament din centru, unde duceau o existență senină și liniștită. A murit brusc cu o seară înainte. După slujbă, câinele și-a condus omul și pe ultimul drum până la cimitir.

Vezi si – Un labrador din Ploiești a mers peste 100 de km, pentru a-și mușca, în Poiana Brașov, stăpânul care îl abandonase în casă!

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.