“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Asasinatul de la Arad. Detaliul din telefonul lui Ioan Crișan care ar putea răsturna ancheta

explozie masina ioan crisan socru sergiu bilcea 405x265 1

Noile informații legate de apelurile din telefonul lui Ioan Crișan ar putea lămuri dacă explozia de la Arad a fost sau nu produsă de la distanță. Anchetatorii care au obținut lista convorbirilor telefonice au descoperit că omul de afaceri nu a fost apelat de nimeni în dimineața asasinatului cu bombă din 29 mai, spun surse judiciare pentru GÂNDUL.RO.

Cu toate acestea, primele informații din anchetă dezvăluiau că în momentul producerii exploziei, dispozitivul exploziv din mașina lui Ioan Crișan ar fi fost declanșat prin apel telefonic.

Cel care conduce echipa de investigatori în cazul asasinatului de la Arad este procurorul Romulus Varga, fost șef interimar al Secției a II-a din Parchetul General și procurorul care a obținut în instanță condamnarea polițistului Cioacă, în cazul Elodia.

Luni au fost audiați mai mulți șoferi din cadrul firmei de transport Primatex, una dintre societățiile pe care omul de afaceri arădean le administra, mai spun sursele. De asemenea, anchetatorii au verificat toate transporturile făcute în ultimii doi ani, inclusiv marfa transportată, traseul și documentele fiecărui transport în parte.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.