Răsturnare completă de situație în cazul ASASINATULUI de la Arad

Răsturnare completă de situație în cazul exploziei de la Arad. Situația devine din ce în ce mai controversată. Cheia de rezervă a mașinii afaceristului este de negăsit. Totodată, apar noi informații legate de mașina acestuia care a explodat.

Romania TV vine cu detalii de ultimă oră despre cazul de la Arad. Deși cheia de rezervă a omului de afaceri trebuia să se afle la sediul filmei, acum aceasta este de negăsit. Totodată, nimeni nu știe nici ce s-a întâmplat cu mașina timp de zece zile.

De menționat este faptul că mașina în care se afla omul de afaceri era mașina sa personală pe care o folosea în mod curent. Totuși, la jumătatea lunii martie, omul de afaceri a lăsat-o parcată într-o hală a firmei pe care o deținea în apropierea municipiului Arad timp de 10 zile, în perioada 14 și 24 mai, după ce a sesizat câteva probleme la anvelope.

După data de 24 mai, Ioan Crișan a dus mașina într-un service din oraș, unde a petrecut în jur de 30 de minute pentru înlocuinrea anvelopelor. Oamenii legii au făcut verificări și la service-ul auto respectiv, însă reprezentanții de acolo susțin că nu a fost montat niciun fel de exploziv acolo, precizează sursa citată.

Polițiștii continuă să ridice imagini cu omul de afaceri
În ultimele ore, mai multe imagini au fost ridicate de pe toate camerele de supraveghere, însă anchetatorii încă nu dețin piste solide pentru a rezolva acest caz.

Sursa citată mai precizează că înainte de explozie, afaceristul Ioan Crișan s-ar fi întâlnit cu o perosană pe traseul spre cafenea, care nu a fost încă identificată.

Pe lângă parcurgerea traseului înainte de momentul tragic, ancheta de la Arad merge si dincolo de granițele țării, în contextul în care sursa citată menționează că bomba din maina acestuia ar fi venit din Ucraina.

Procurorul de caz a cerut mai multe expertize având în vedere faptul că nu se știe ce tip de explozibil a fost folosit, dar nici când a fost montat în autoturism.

Astfel, oamenii legii continuă să caute imagini de la camerele de supraveghere din oraș pentru a vedea dacă Ioan Crișan a fost urmărit, cu cine a discutat și dacă vreun eveniment de sâmbătă ar fi putut duce la asasinarea sa.

Amintim faptul că procurorul care conduce ancheta în cazul asasinării omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice. Anunțul a fost făcut la începutul săptămânii de către Parchetul General.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!