“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ANUNTUL momentului: Fauci va demisiona!

fauci

Anthony Fauci va demisiona de la Institutului de Boli Infecţioase din SUA. Decizia a fost anunțată chiar de către acesta. El a explicat că va renunța și la poziția de consilier medical şef al preşedintelui Joe Biden.

Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional privind Alergiile şi Bolile Infectioase din SUA (NIAID) şi consilier al preşedintelui Joseph Biden, a anunţat că va demisiona. El se va retrage din funcţiile deținute în foarte scurt timp. Decizia vine după ce acesta a activat mai mult de 25 de ani în serviciul public.

„Anunţ astăzi că voi demisiona din funcţiile de director al Institutului Naţional privind Alergiile şi Bolile Infectioase, de şef al Laboratorului de Imunoreglementare şi de consilier medical şef al preşedintelui Joe Biden. Voi renunţa la aceste funcţii în decembrie anul acesta pentru a continua un nou capitol al carierei mele”, a transmis dr. Anthony Fauci, într-un comunicat.

Cariera impresionantă a lui Anthony Fauci
Anthony Fauci, în vârstă de 81 de ani, a condus Institutul Naţional privind Alergiile şi Bolile Infectioase (NIAID) din anul 1984. S-a alăturat iniţial Asociaţiei Institutelor Naţionale de Sănătate în 1968, imediat după ce încheiase perioada de rezidenţiat medical. În ultima perioadă, Anthony Fauci a fost şi consilier al preşedintelui Joseph Biden privind Situaţia Medicală, în contextul pandemiei, conform cotidianului The Washington Post.

Medicul Fauci are o carieră impresionantă. În ultimii ani, el a devenit imaginea luptei guvernului federal împotriva coronavirusului. În perioada în care Donald Trump era președinte, între cei doi au existat mai multe episoade tensionate. Donald Trump și medicul Fauci s-au confruntat frecvent în legătură cu testele de COVID, hidroxiclorochina, redeschiderea întreprinderilor, limitarea călătoriilor din China, dar și alte câteva probleme.

Apreciat de Joe Biden, dar criticat de Donald Trump
De altfel, fostul președinte al SUA l-a jignit la un moment dat public pe medic.

„Oamenii s-au săturat să îi audă pe Fauci și pe toți acești idioți, acești oameni”, a declarat Trump în octombrie 2020 în timpul unei teleconferințe de campanie, cu o lună înainte de ultimele alegeri prezidențiale.

Contribuția sa în lupta împotriva COVID a fost apreciată ulterior de preşedintele Joseph Biden. Acesta a susținut că datorită contribuţiilor celebrului medic în materie de sănătate publică, au fost salvate vieţi în Statele Unite, dar şi în întreaga lume.

A fost testat pozitiv pentru COVID-19
Trebuie spus că în luna iunie, Anthony Fauci a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Institutul Național al SUA pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) a informat atunci că medicul are simptome ușoare și că a fost testat pozitiv printr-un test rapid antigen.

„Dr. Fauci se va izola și va continua să lucreze de acasă. Dr. Fauci va urma liniile directoare COVID-19 ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor și sfaturile medicale din partea medicului său și se va întoarce la NIH când va fi negativ”, s-a anunțat, atunci, în comunicat.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.