“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

CATASTROFĂ PENTRU UMANITATE. Anthony Fauci afirmă că SARS-Cov-2 s-ar putea combina cu un alt virus, mai letal

rsz 7647920 mediafax foto zuma press hepta 1 scaled 1

Imunologul american Anthony Fauci avertizează cu privire la posibilitatea ca SARS-Cov-2 să se combine cu alte tipuri de virusuri.

„Ar fi oribil! Și, desigur, este posibil”, spune consilierul guvernului american pentru săptămânalul german Die Zeit.

Fauci a subliniat că primul virus SARS a avut o rată a mortalității de 10% în 2003, virusul MERS, 10 ani mai târziu, a avut una de 25% – 35%. „Un virus care s-ar transmite la fel de ușor ca SARS-CoV-2, combinat cu mortalitatea acestor coronavirusuri anterioare – ar reprezenta o catastrofă pentru umanitate”.

Fauci solicită eforturi mai mari pentru dezvoltarea vaccinurilor universale împotriva coronavirusului. „Ar fi naiv să credem că vom fi scutiți de un alt virus, în viitor. Este necesar un efort global. Nicio țară nu poate reglementa asta singură. Ne confruntăm cu o pandemie cum nu am mai văzut de peste 100 de ani”, spune imunologul. „Coșmarul încă persistă”.

Când a fost întrebat dacă pandemia Covid-19 se va termina în primăvara viitoare, el a răspuns cu prudență. „Cred că vom controla pandemia. Dar nu cred că vom extermina virusul până în vara viitoare.”

Vezi si: DE CE VINE PSD LA GUVERNARE. Alexandru Rafila, trompeta OMS, vrea să vaccineze 3 milioane de români până la sfârșitul anului

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Probabil ca la asta lucreaza el acum. Cu ce sa mai combine virusul, astfel incat sa se ajunga la numarul deceselor preconizate de globalisti. Nimic nu este intamplator. Avem si noi medici, specialisti, institute de cercetare, dar ne uitam toata ziua numai in gura prostului asta prefacut, dar criminal cu sange rece.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.