“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATI

ANUNT IMPORTANT din partea Carrefour, Profi, Penny si Mega Image. Ce vor face pe viitor

magazine

Creşterea consumului, susţinută de creşterea salariilor, nu îi lasă indiferenţi pe retalieri. Doar luna trecută, marile lanţuri internaţionale au deschis 25 de magazine în România, potrivit publicaţiei specializate Magazinul Progresiv.

Cele mai multe deschideri revin retailerului Profi, care a deschis 19 magazine în septembrie, potrivit Magazinul Progresiv. Şapte sunt unităţi de tip Loco, şapte City şi cinci sunt sub formatul Standard. În total, reţeaua celor de la Profi a ajuns la 647 de magazine, la nivel naţional.

Mega Image a mai deschis, în luna septembrie, trei magazine în format Shop&Go şi două sub sigla Mega Image, ajungând la un total de 567 de magazine.

Şi germanii de la Penny Market, care au mai bifat trei deschideri, ajungând astfel la un număr total de 212 magazine.

Francezii de la Carrefour şi-au extins şi ei reţeaua de magazine, inaugurând un supermarket Market şi un magazin Supeco. Astfel, francezii au ajuns la 305 magazine, spun cei de la Magazinul Progresiv.

VEZI SI: ANUNT SURPRIZA din partea METEOROLOGILOR: Ce le transmit ei ROMANILOR

Deschiderile au loc în contextul în care piaţa românească de retail va creşte în acest an cu 10%, cu mult peste media de 1,5% a ţărilor din Uniunea Europeană, după cum se arată într-un studiu efectuat de GfK la jumătatea acestui an.

Iar statistica oficială confirmă estimările. Volumul cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul a crescut, ca serie brută, cu 9,3%, în primele opt luni ale anului, față de intervalul similar din 2016, în principal ca urmare a vânzărilor de produse nealimentare, arată datele Institutului Național de Statistică (INS), publicate la începutul lunii octombrie.

“Majorarea cu 9,3% a volumului cifrei de afaceri pentru comerțul cu amănuntul, ca serie brută, s-a datorat, în principal, valorilor pozitive din vânzările de produse nealimentare (+12%), comerțului cu amănuntul al carburanților pentru autovehicule în magazine specializate (+11,9%) și vânzările de produse alimentare, băuturi și tutun (+4,8%)”, a explicat INS. (Sursa)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.