“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

S-au adaptat pandemiei! Ultima INSELATORIE: Este metoda Mega Image

newsalert 605x 1 1
Oamenii naivi, care își căută cu disperare de lucru, se pot dovedi victime sigure pentru escrocii care pescuiesc în ape tulburi, în contextul vremurilor grele pe care le trăim, din cauza efectelor economice ale pandemiei de coronavirus.

Un bărbat care a înșelat cu bani mai multe persoane după ce le-a promis că le poate ajuta să se angajeze la Mega Image, a fost prins, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiștii bucureșteni.

Acesta profita de disperarea oamenilor rămași pe drumuri în urma crizei economice provocate de pandemie.

”Bani pentru analize”
Astfel, un individ în vârstă de 39 de ani, din București, a fost reținut de anchetatori după ce, începând cu luna aprilie, a început să înșele, pe bandă rulantă, oameni naivi care își căutau, cu disperare, de lucru.

Ca urmare, acesta este bănuit că, începând din aprilie, a început să caute pe site-urile de anunțuri, unde căuta persoane care aveau nevoie de un serviciu.

Apoi, bărbatul suna și se recomanda în fața victimelor drept un reprezentant cu funcție de conducere în cadrul unui magazin Mega Image, informează gandul.ro.

După o scurtă discuție, în urma căreia le comunica victimelor că sunt ”ca și angajate”, le anunța că, pentru medicina muncii, este nevoie de un set complex de analize, mai ales în contextul actual, în care epidemia de coronavirus implică obligații suplimentare din partea societăților comerciale, mai ales a celor care au legătură cu alimentația publică.

A înșelat o mulțime de oameni
Discursul foarte convingător al acestuia i-ar fi făcut pe oameni șă-l creadă și să-i trimită banii pentru analize.

În acest mod, spun surse apropiate anchetei, timp de o lună, individul a reușit să înșele o mulțime de oameni, dintre care șapte au și făcut plângere împotriva lui.

De altfel, escrocul a fost prins chiar cu ajutorul unora dintre victime, care au colaborat cu polițiștii Secției 1 și i-au ajutat să-l localizeze.

Conform polițiștilor, până acum pe numele său au fost depuse șapte plângeri.

Inițial, suspectul a fost reținut pentru înșelăciune în formă continuată și dus apoi în fața magistraților Judecătoriei Sectorului 1, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.