“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALMILITARSTIRI

Analist CIA: Ucrainienii trimit GRAVIDE pe front

https cdn.cnn .com cnnnext dam assets 221112111201 01 ukraine women uniforms

Larry Johnson, fost analist CIA, a avertizat că pierderile semnificative suferite de armata ucraineană amenință grav viitorul țării, într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

Johnson a subliniat existența unor videoclipuri care evidentiază prezența femeilor ucrainene pe front, inclusiv a celor însărcinate, descriind situația ca fiind deosebit de îngrijorătoare, deoarece aceste femei sacrifică literalmente viitorul. El a accentuat că impactul nu se limitează doar la aceste femei, ci afectează și capacitatea poporului ucrainean de a-și continua linia de succesiune. Pierderile continue sunt considerate un factor grav în evoluția situației.

În plus, Johnson a adus în discuție posibilitatea unei mobilizări generale, care ar putea implica bărbați de la 17 la 70 de ani, ca o măsură posibilă în Ucraina în viitorul apropiat.

Expertul a subliniat, de asemenea, că biroul președintelui Zelensky a reacționat în mod disproporționat când a fost cerut să retragă datele publicate de către un post de televiziune despre pierderile înregistrate în rândurile Forțelor Armate ucrainene.

Canalul de televiziune ucrainean „1+1” a raportat un număr uriaș de peste un milion de soldați din Forțele Armate ucrainene considerați morți sau dispăruți, mai precis 1.126.652 de persoane.

„Pentru prima dată, adevărul a ieșit la iveală, asta este cu ce se confruntă Ucraina acum”, a concluzionat expertul, subliniind amploarea și impactul real al pierderilor înregistrate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.