“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Ambasada SUA, in parteneriat cu Activiștii LGBT, vrea să ducă ideologia Gender liceenilor din Focșani

149492

Încă un motiv pentru care devine poporul homofob. Când ei vor ca noi să îi acceptăm, ei își impun ideologia bolnavă cu forța prin “aliații” de afară.

Un grup de activiști ai ideologiei de gen, susținuți de ambasada SUA la București, au căutat, sub pretextul unor sesiuni dedicate egalității de gen, să își promoveze agenda în școli din județul Vrancea, implicând elevi și instituții publice.

Inițial, această activitate a fost anunțată fără nicio menționare că ar fi necesar acordul părintilor. Ulterior, după ce Asociația Părinți pentru Ora de Religie (APOR) din Vrancea (http://www.facebook.com/parintipentruoradereligievrancea/?ref=br_rs), organizație cu 26.000 de membri, a solicitat explicații Inspectoratului Școlar, acesta a recunoscut că nu si-a dat avizul pentru acest gen de activități.

De asemenea, APOR Vrancea a considerat că acest tip de evenimente trebuie să se desfășoare într-un cadru privat, neimplicând instituțiile publice sau școala.

“Roluri de gen înseamnă roluri care nu sunt determinate de sex. Mai concret, înseamnă că o persoană nu este genul în care s-a născut funcție de sexul ei, ci este genul în care se identifică. Potrivit acestei teorii ce face obiectul activităților la care sunt invitați copii, un băiat este băiat doar pentru că părinții lui i-au dat jucării de băiat, i-au pus nume de băiat și l-au tratat ca pe un baiat, îngrădindu-i astfel libertatea de a alege. Activiștii teroriei spun că el trebuie să fie lăsat să aleagă dacă este băiat sau fată, sau ambele, sau niciunul dintre aceste roluri.”

Potrivit art. 26 din Constituția României, părinții au dreptul constituțional să iși educe copiii potrivit propriilor convingeri, iar potrivit art. 487 din Codul civil, tot părinții au îndatorirea de a se îngriji de dezvoltarea psihică a copiilor potrivit propriilor lor convingeri.

România a ratificat în 2016 Convenția de la Istanbul potrivit căreia genul nu este un dat biologic, ci un rol asumat, iar statul român se obligă la articolele 12 și 14 din Convenție sa ia „măsurile necesare:

– pentru a promova schimbările în modelele sociale și culturale de comportament al femeilor și bărbaților, în vederea eradicării prejudecăților, obiceiurilor, tradițiilor și a altor practici, care sunt bazate pe… roluri stereotipe pentru femei și bărbați

– pentru a include material didactic pe probleme cum ar fi egalitatea între femei și bărbați, rolurile de gen ne-stereotipe (adică nu cele determinate de sex ca dat biologic, ci de rolul asumat).

Aceste norme nu elimină insă dreptul părintilor de a-si educa potrivit propriilor convingeri copiii si deci, de a-si da acordul in deplină cunoștință de cauza fiind asupra a ceea ce vor învăța copiii lor.

„Ne exprimăm convingerea că valori precum educația și familia sunt cu adevărat respectate în România, după cum sunt respectate și în Statele Unite ale Americii, potrivit discursului Șefului Administrației SUA, Președintele Donald Trump care a afirmat în mod expres că „Protejăm sacralitatea vieții și familia ca fundament al societății”, se arată în comunicatul APOR Vrancea.

Organizațiile LGBT intră tot mai mult în școlile din România, arătându-și adevăratele fețe.

Unde sunt acei miniștri ai învățământului care să se opună impunerii unei ideologii în orele școlare precum vrut să facă cu orele de religie și să le facă opționale?

Tocmai ei sunt de vină fiindcă acceptă astfel de denigrări aduse țării și astfel de îndoctrinare elevilor.

Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.