“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

ALERTĂ “TERORISTĂ” ÎN ROMÂNIA | Polițiștii îi numără și îi localizează pe cetățenii din Orientul Mijlociu

BANI ARUNCAȚI PE FEREASTRĂ

https www.gandul.ro wp content uploads 2023 10 hoteluri

Polițiștii încearcă să realizeze, la nivel național, o situație a cetățenilor israelieni și a musulmanilor proveniți, în special, din Orientul Mijlociu, care sunt cazați în hotelurile și pensiunile din țară.

Polițiștii încearcă astfel să aibă o hartă a străinilor considerați vulnerabili după atacurile teroriste comise de palestinieni pe teritoriul statului Israel, pe fondul atacurilor antisemite comise, în ultimele zile, în Franța și Marea Britanie.

În timp ce spațiul public era inundat cu știri legate de atacurile sângeroase ale militanțior Hamas în Israel, soldate cu peste 1.000 de morți, între care o mulțime de femei și copii, autoritățile române întăreau paza în zona Ambasadei Israelului la București, dar și în zona sinagogilor, în special la Templul Coral.

Ulterior, după ce în Franța și Marea Britanie s-au înregistrat, în total, peste 40 de atacuri împotriva evreilor, polițiștii din România au demarat o acțiune de localizare a cetățenilor străini proveniți din Israel și țările din Orientul Mijlociu. Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că polițiștii specializați în instrumentarea dosarelor care privesc infracțiuni de natură economică ar fi demarat acțiuni de verificare la hoteluri și pensiuni.

Sursele citate au precizat că polițiștii sunt în alertă, mai ales în București, unde ar putea exista incidente violente între israelieni și persoane din Iran, Turcia sau țările arabe, în special în zona Centrului Vechi ori în cluburile de lux din nordul Capitalei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.