“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ALERTA! Noapte de coșmar. Furturi și spargeri în serie, urmăriri prin oraș

aa4381b6 8027 40d7 9d99 080a52937144 large16x9 newsalert
A fost o noapte agitată la malul Mării Negre, după ce mai mulți infractori, la adăpostul nopții și a interdicțiilor de circulație generate de Starea de Urgență, s-au gândit că pot opera în liniște.

Noapte agitată la Constanța unde zeci de polițiști au pornit în urmărirea unor indivizi care furaseră un utilaj de tăiat asfalt, în timpul acțiunii fiind avariate o mașină a poliției naționale și una a poliției locale. La scurt timp după incident, magazinul eMag din centrul orașului a fost spart de indivizi necunoscuți.

Polițiștii locali constănțeni au fost cei care, la miezul nopții, au observat un autovehicul care se deplasa cu viteză redusă și cu portbagajul deschis. Au pornit în urmărirea autoturismului, iar pe strada Valul lui Traian au văzut că mai multe persoane au coborât din mașină și au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos.

La vederea forțelor de ordine, indivizii au urcat în autoturism și au demarat în trombă. Au abandonat utilajul pe stradă. Polițiștii locali au cerut sprijinul Poliției Municipale, continuând urmărirea autoturismului pe străzile din zona Industrială, în timp ce indivizii se deplasau cu mare viteză, nerespectând somațiile forțelor de ordine.

În sprijin au sosit și echipaje de la secțiile de poliție din cadrul I.P.J. Constanța. În acest fel s-a reușit blocarea autovehiculului în trafic, pe strada Dezrobirii.

În timpul acțiunior de urmărire au fost avariate două autospeciale, dintre care una de poliție națională și una de poliție locală.

Indivizii urmăriți au fugit din mașină însă au fost urmăriți de polițiști, jandarmi, polițiști locali, care au reușit s-i prindă pe doi dintre bărbați,unul fiind conducătorul auto.

Cei doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri. Ceilalți doi indivizi sunt căutați în continuare.

În jurul orei 5,00 dimineața, ușa magazinului eMag din centrul orașului a fost spartă, cu barosul, de indivizi necunoscuți. Imediat după declanșarea alarmei, agenții de pază au ajuns în cel mult trei minute dar nu au mai găsit pe nimeni în zonă. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea pagubelor și depistarea făptașilor.

Sursa; evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.