ALERTA! Noapte de coșmar. Furturi și spargeri în serie, urmăriri prin oraș


A fost o noapte agitată la malul Mării Negre, după ce mai mulți infractori, la adăpostul nopții și a interdicțiilor de circulație generate de Starea de Urgență, s-au gândit că pot opera în liniște.

Noapte agitată la Constanța unde zeci de polițiști au pornit în urmărirea unor indivizi care furaseră un utilaj de tăiat asfalt, în timpul acțiunii fiind avariate o mașină a poliției naționale și una a poliției locale. La scurt timp după incident, magazinul eMag din centrul orașului a fost spart de indivizi necunoscuți.

Polițiștii locali constănțeni au fost cei care, la miezul nopții, au observat un autovehicul care se deplasa cu viteză redusă și cu portbagajul deschis. Au pornit în urmărirea autoturismului, iar pe strada Valul lui Traian au văzut că mai multe persoane au coborât din mașină și au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos.

La vederea forțelor de ordine, indivizii au urcat în autoturism și au demarat în trombă. Au abandonat utilajul pe stradă. Polițiștii locali au cerut sprijinul Poliției Municipale, continuând urmărirea autoturismului pe străzile din zona Industrială, în timp ce indivizii se deplasau cu mare viteză, nerespectând somațiile forțelor de ordine.

În sprijin au sosit și echipaje de la secțiile de poliție din cadrul I.P.J. Constanța. În acest fel s-a reușit blocarea autovehiculului în trafic, pe strada Dezrobirii.

În timpul acțiunior de urmărire au fost avariate două autospeciale, dintre care una de poliție națională și una de poliție locală.

Indivizii urmăriți au fugit din mașină însă au fost urmăriți de polițiști, jandarmi, polițiști locali, care au reușit s-i prindă pe doi dintre bărbați,unul fiind conducătorul auto.

Cei doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, au fost conduși la sediu pentru audieri. Ceilalți doi indivizi sunt căutați în continuare.

În jurul orei 5,00 dimineața, ușa magazinului eMag din centrul orașului a fost spartă, cu barosul, de indivizi necunoscuți. Imediat după declanșarea alarmei, agenții de pază au ajuns în cel mult trei minute dar nu au mai găsit pe nimeni în zonă. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea pagubelor și depistarea făptașilor.

Sursa; evz.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *