“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZENOUTATI

AFLA ADEVARUL: Evenimentul Cambridge Analytica si realitatea din spatele Facebook

caf
Facebook nu este decat o companie de monitorizare facuta pentru a produce bani din vanzarea informatiilor despre utilizatori catre companiile de publicitate.

Facebook este acum condamnat pentru acesta practica ilegala pentru ca Donald Trump obisnuia sa isi faca publicitate pentru campania sa electroala.

Totodata, Facebook, va cenzura pe oricine incerca sa utilizeze platforma pentru a imprastia mesaje cu care compania nu este de acord, numind stirile drept “fake news”, ca apoi sa le inlocuiasca cu stiri masluite cu care platforma este “ok”.

Social media este cea mai efectiva solutie pentru a imprastia informatii in secolul 21, iar pentru asta, ceea ce apare pe reteaua de socializare este mult mai important fata de ceea ce este publicat in ziare si alte canale. In acest fel, foarte multi oameni vor observa in NewsFeed stirile oferite special de Facebook.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.