“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENOUTATIPOLITICA

Acuzații grave în cazul lui Claudiu Manda. Șeful Comisiei SRI, în vizorul DNA

claudiu manda reclamat dna iodentitate falsa 297610

Lovitură pentru Claudiu Manda! Şeful Comisiei de Control a activității SRI a fost denunţat la DNA de către un bărbat, care îl acuză că s-a dat drept o altă persoană, informează B1 TV. Bărbatul susține că Manda l-a audiat la o secţie de poliţie din postura de comandat de poliţie la Secţia 1 din Capitală. Denunţătorul mai spune că după ce şi-a dat seama cine este Manda, a încercat să-l contacteze, însă şeful comisiei SRI a negat că l-ar fi văzut.

”S-a dat drept comandantul Poliției de la Secția 1. Pe 20 martie 2018 am fost chemat acolo de comandantul Poliției, când am ajuns în birou erau două persoane pe care nu le știam. Apoi l-am văzut la TV pe unul dintre acești oameni. Era prezentat drept Claudiu Manda, senator. Am găsit numărul dânsului pe Internet și l-am sunat. I-am zis că eu sunt persoana pe care a audiat-o pe 20 martie și mi-a zis că ”nu, nu mai țin minte cine sunteți”, că ”mă confundați””, a povestit bărbatul.

În replică, Manda spune că nu avea cum să fie în respectiva secție de poliție deoarece atunci se afla în Germania, unde a avut discuții cu membrii comisiilor similare din Bundestag.

”Nici nu știu cum să comentez… Dacă aș comenta în termenii dânsului aș spune că pe 20 martie nu aveam cum să fiu în Sectia 1, pentru că eram la DNA și anchetam un grup periculos de corupți… Serios vorbind, pe 20 martie eram în Germania, în delegație cu doi colegi parlamentari. El a spus că m-a văzut la orele 15.00 sau 17.00. Atunci eram în aeroport, în Viena”, a declarat Manda, pentru B1 TV.

Citeste si: Deputatul PSD Claudiu Manda catre un roman plecat la munca in strainatate: „Bagati-as p*** in ma-ta”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.