“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Actrița care nu și-a găsit locul în distribuția serialului „Prietenii tăi”. „A fost un chin”

Actrita care nu si a gasit locul in distributia serialului „Prietenii

Actrița britanică Helen Baxendale a fost calificată drept „drăguță, dar nu și amuzantă” de către un experimentat regizor care a lucrat la serialul „Prietenii tăi”, scrie dailymail.co.uk.

Regizorul american James Burrows, care a regizat peste 1.000 de episoade de sitcom-uri (inclusiv „Cheers” și „Will & Grace”) și care a regizat cincisprezece episoade din „Prietenii tăi”, a dezvăluit: „A fost un chin să lucrez cu Helen, deoarece restul actorilor n-au sesizat nici pic de umor venit din partea ei”. Încercarea de a filma scene de comedie cu ea „a fost ca și cum ai bate din palme cu o singură mână”, a mai spus regizorul.

Helen Baxendale s-a alăturat serialului în sezonul al patrulea și a jucat-o pe Emily Waltham, iubita englezoaică devenită apoi logodnica lui Ross Gellar, în paisprezece episoade ale sitcomului.

După spusele regizorului, „David Schwimmer, care îl juca pe Ross, pur și simplu nu avea pe cine să sară”. Cum toate încercările de a crea un efect comic au eșuat, relația dintre Ross și Emily a fost retezată brusc, după ce Ross a rostit numele fostei sale iubite, Rachel Green (Jennifer Aniston), în timp ce se îndrepta cu Emily spre altar.

„În sitcom-uri și în comedii romantice, amuzamentul este la fel de important precum chimia dintre protagoniști. Am descoperit, de-a lungul serialului, că orice nouă iubită a lui Ross trebuia să fie la fel de amuzantă ca Rachel”, a mai spus Burrows. El a explicat și că: „De cele mai multe ori nu poți înlocui un actor, din cauza termenelor limită strânse ale filmărilor și a altor considerente logistice. Dar nu îți permiți nici ca interpretul unui personaj important să fie nefuncțional, în afară de cazul în care apare, să spunem, într-un singur episod. Ai nevoie de cineva amuzant”.

Ce a spus despre colegii din „Prietenii tăi”

Vorbind despre experiența sa cu serialul, Helen Baxendale a spus despre colegii ei: „Au fost toți foarte drăguți și profesioniști. Totuși, nu am fost niciodată prieteni apropiați. Oamenii se așteaptă, fiindcă serialul se numește «Prietenii tăi», ca toți actorii să fie prieteni și în realitate, dar ei erau adevărați profesioniști. Făceau asta de ani de zile, iar eu am fost una dintre numeroasele invitate care au jucat cu ei”.

Helen a fost eliminată din sitcom mai devreme decât intenționaseră producătorii și dintr-un alt motiv: ea și partenerul ei (regizorul, producătorul și scenaristul David L. Williams) așteptau atunci primul lor copil.

Actrița a declarat pentru Daily Mail în 2012 că nu regretă că a părăsit serialul, explicând: „Am avut o scurtă experiență legată de popularitate și mi-am dat seama că nu are nimic grozav. Unii oameni se descurcă bine cu așa ceva și li se potrivește, dar nu era pentru mine”. Ea a mai spus: „Serialul a fost foarte amuzant, dar eu eram acolo ca pretext pentru glume pe seama englezilor. În plus, eram însărcinată, iar în America trebuie să arăți suplu, orice ar fi”.

Baxendale a mai spus că în perioada aceea, în care era cunoscută datorită serialului, nu putea nici măcar să meargă într-un magazin să-și cumpere lapte. „De fapt, nu puteai să mergi nicăieri. Era imposibil să te amesteci cu mulțimea și să faci orice fac oamenii obișnuiți. A fost ca și cum eram într-o colivie aurită, o experiență pentru care nu eram pregătită. Noroc că a trecut repede și că nu mai am parte și azi de aceeași atenție. Nu voiam să trăiesc în America, atunci când toate aspirațiile mele mă trăgeau înapoi în Anglia. Nu regret nici un minut că am plecat de acolo”.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.