Această formă de PROSTIE este deputată PSD! Ea știe că forma de guvernământ a României este „a PSD-ului”

Forma de prostie din imagine este deputată PSD. Nu știe ce formă de guvernământ are România! Ea crede că forma de guvernământ a României este „a PSD-ului”! Și spune în CV că este licențiată în drept! Proastei ăsteia ar trebui să i se retragă diploma!

Mai multi parlamentari au fost intrebati de reporterii Antena 3 ce forma de guvernamant are Romania. Raspunsurile au fost diverse, de la „parlamentara”, la „republica parlamentara”, „prezidentiala” sau „cum vrea fiecare”.

Dar de departe cea care a atras cel mai mult atentia a fost deputata PSD Rodica Tudorița Boboc, care a uimit prin raspunsul oferit. Practic, individa habar n-a avut despre ce-o întreabă oamenii ăia!

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Iata discutia dintre deputat si reporter:

Reporter: „Ce forma de guvernamant are Romania?”
Rodica Tudorita Boboc: „Cum ce forma de guvernamant?”

Reporter: „E o intrebare simpla, ce forma de guvernamant are Romania?”
Rodica Tudorita Boboc: „A Partidului Social Democrat”.

Un alt parlamentar i-a reprosat jurnalistului ca ii adreseaza astfel de intrebari pentru a-i prinde in capcana si ca ii va raspunde „maine”.

Mai este necesar să facem precizarea că proasta de la PSD a fost prinsă de evenimentele din decembrie 1989 băgătoare de seamă la Ocolul Silvic Odobești. Și, după 1990 a fost „profesoară” de cultură civică! Bineînțeles, ca la mai toți pesediștii aflați acum în Parlament sau în Guvern, palmaresul educațional s-a îmbogățit odată cu avansarea în partid și în funcții de partid…

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Mai mult ca sigur, pentru ea președintele României este Marian Oprișan…

Sursa: Comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.