“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

A FOST DAT IN CONSEMN LA FRONTIERA: Un polițist din IPJ Dolj a fugit de procurori

politia romana

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj caută un polițist din cadrul IPJ Dolj, care a fugit astăzi de la Parchet, unde fusese chemat pentru a fi audiat.

Este vorba de agentul Dorin Petcu, care, după cum au precizat procurorii doljeni, este inculpat într-un dosar în care este acuzat de purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual. Procurorii au făcut demersurile necesare pentru a fi dat în consemn la frontieră și fac apel la cei care pot oferi informații despre agentul de poliție să se adreseze IPJ Dolj sau Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, agentul Dorin Petcu, din cadrul IPJ Dolj, a fost chemat, astăzi, la sediul instituției pentru a fi audiat de procurorul de caz în dosarul în care era cercetat pentru purtare abuzivă, șantaj, instigare la lipsire de libertate și instigare la fals intelectual.

Faptele ar fi fost comise în noaptea de 27/28 iulie 2016, când Petcu și alți polițiști ar fi luat pe sus un craiovean, l-ar fi băgat cu forța în mașină, dus la sediul IPJ Dolj, bătut, și apoi amenințat să nu depună plângere. Dorin Petcu s-a prezentat la Parchet, unde a precizat că vorbește decât în prezența avocatului său. Ulterior, agentul a cerut voie să meargă la mașină ca să-și ia telefonul pentru a suna avocatul, însă s-a urcat în autovehicul și dus a fost. Procurorii doljeni au emis mandat de aducere pe numele său și au făcut demersuri pentru a fi dat în consemn la frontieră. Anchetatorii au mai precizat că urmează să ceară Tribunalului Dolj arestarea în lipsă a agentului de poliție.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.