Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

5 MASURI propuse de CE pentru a face față crizei din energie.Ursula Von der Leyen a facut ANUNTUL

viata personala a ursulei von der leyen

Uniunea Europeană vine cu noi strategii anti-criză, pentru a face faţă penuriei de gaze. UE planifică să plafoneze preţul gazelor din Rusia şi limiteze consumul la orele de vârf. În total cinci măsuri importante au fost anunţate la conferinţa de presă a şefei Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen.

UE vine cu noi strategii anticriză pentru a face faţă penuriei de gaze. Au fost anunțate cinci măsuri importante

“Vedem că Rusia manipulează piaţa energetică, iar impactul este simţitor. Ne confruntăm cu preţuri astronomice pentru locuitori şi companii”, a spus Ursula Von der Leyen.

Una din principalele strategii aplicate în Uniunea Europeană constă în:

-reducerea consumului, în special la orele de vârf.

-stabilirea unui prag pe venituri pentru producătorii de energie verde. Profiturile obţinute de ei vor fi redirecţionate către persoanele vulnerabile şi companii

-câştigurile producătorilor de gaze şi petrol ar urma să fie orientate către consumatorii vulnerabili și pentru investiţiile în energie curată.

-susţinerea companiilor de utilităţi energetice

-plafonarea preţului pentru gazele ruseşti.

Cea din urmă măsură a fost criticată de președintele Vladimir Putin, care a declarat că Rusia nu va mai livra gaze şi petrol Uniunii Europene dacă va plafona prețurile. Putin a adăugat că intenţia UE este stupidă şi a insistat că nu vrea să folosească energia drept armă împotriva Europei.

Săptămâna trecută, invocând motive tehnice, Rusia a anunţat închiderea gazoductului Nord Stream, care deserveşte Germania şi alte câteva ţări europene. Concernul rus Gazprom a explicat că trebuie reparată o turbină a gazoductului, unde s-a produs o scurgere de ulei.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.