“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

40 de tigani din Romania au comis timp de 12 ani jafuri de aproape un milion de euro, în Spania

img 14

40 de tigani au comis timp de 12 ani jafuri de aproape un milion de euro, în Spania. Toţi erau angajaţi legal în agricultură, iar 17 dintre ei au fost arestaţi. Ceilalţi 23 sunt cercetaţi sub control judiciar.

Garda Civilă spaniolă a anunţat că a destructurat una dintre cele mai numeroase, mai bine organizate şi mai longevive reţea de infractori, toţi tigani, fiind reţinute în faza iniţială a anchetei 81 de infracţiuni pe numele acestora.

40 de tigani rezidenţi în provincia Sevilla, toţi angajaţi cu forme legale în agricultură, au dat lovitură după locitură în ultimii 12 ani, din 2006 încoace, de când reţeaua a fost constituită. Cei 40 călătoreau peste tot în Andaluzia, jefuiau la comandă sau înţelau. Ei lucrau la colectarea produselor din mediul rural, fiind extrem de bine organizaţi.

La percheziţii, au fost confiscate 8 autovehicule, o parte dintre ele furate, produse pesticide si biocide. Liderul grupului, unul dintre cei arestaţi, era un tigan care legal se ocupa cu recrutarea de personal din ţară pentru domeniul agricol din Spania.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.