“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

39 de REFUGIATI gasiti ascunsi intr-o padure din ROMANIA! De ce s-a tinut SECRET?

imigranti

Desi mass-media “romaneasca” aservita strainilor, ascunde orice subiect serios legat de refugiatii din Romania, totusi s-a aflat ca 39 de refugiati au fost gasiti pe teritoriul tarii ascunsi in judetul Maramures.

Au fost descoperiti 28 care se adăposteau într-o casă părăsită, si alti 11 ascunsi într-o pădure. Refugiații au fost gasiti în localitatea Asuaju de Jos. In timp ce autoritatile se “zbat” sa afle cum au ajuns refugiatii in tara si ce doreau sa faca, deja o parte din ei au fost dusi intr-un centru de plasament din Somcuta Mare.

VEZI SI: Refugiatii vor fi gazduiti in gospodariile romanilor si in caminele studentesti!

Ceilalti urmeaza sa fie interogati si dusi in acelasi loc. Oamenii legii banuiesc ca ar mai exista un “cuib” in partea de vest a Romaniei. Momentan, se cauta raspunsuri la intrebarile legate de veirea celor 39 de imigranti in Romania.

Pana cand se vor ascunde dupa deget utoritatile, considerandu-ne idioti, de parca nu am realiza ca refugiatii ajung si la noi? Ar fi imposibil sa ne ocoleasca, doar s-au luat atatia bani de la bugetul de stat pentru o eventuala sosire a lor pe plaiurile mioritice.

VEZI SI: REFUGIATII care ajung in Romania vor primi MAI MULTI BANI decat pensionarii romani

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.