“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Zelenski s-a dezlănțuit! Amenintari DURE la adresa rusilor

Cum arata si cu ce se ocupa tatal lui Volodimir Zelenski

Kievul va abandona negocierile cu Moscova, în cazul în care ruşii îi ucid pe combatanţii din oţelăria Azovstal, care apără Mariupolul, sau dacă are loc vreun referendum la Herson, ameninţă sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la metroul din Kiev, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, relatează AFP.

”Dacă cei care opun rezistenţă la Mariupol sunt ucişi sau dacă are loc refrendumul la Herson, atunci Ucraina va ieşi din procesul de negociere”, ameninţă şeful statului ucrainean, în contextul în care deschiderea unor culoare umanitare în acest port din sud-estul Ucrainei se află în centrul unor negocieri între Kiev şi Moscova.

”Nu suntem pregătiţi să deblocăm militar asediul la Mariupol”, recunoaşte Zelenski. ”Le spun oamenilor care locuiesc în orăşele, în regiunea Herson: «nu trebuie să-i ajutăm pe ocupanţi»”, subliniază el. Kievul acuză Rusia de faptul că vrea să organizeze un fals referendum de independenţă în regiunile ucrainene Herson şi Zaporijjea, pe care ruţiile ocupă, în sudul Ucrainei.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.