VREME SEVERA in urmatoarele ore. Iata zonele vizate de meteorologi: CRACIUNUL vine insotit de rafale de VANT si curenti de aer RECE

Meteorologii au emis avertizări cod galben de vânt puternic în zona de munte din Caraş-Severin, Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, valabil până la prânz, iar în Cluj, Sălaj şi Caraş-Severin ceaţa densă va reduce vizibilitatea sub 200 de metri. În judeţul Mureş vor fi precipitaţii sub formă de ploaie care duc la apariţia poleiului.

În zona muntoasă din Caraş-Severin, Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, vântul va bate la rafală cu 60-70 de kilometri pe oră, iar la peste 1.700 de metri altitudine, va sufla cu peste 90-100 de kilometri pe oră. Codul galben este valabil pentru Caraş-Severin până la ora 12.00, iar pentru Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa până la ora 14.00.

VEZI SI: Facebook oferă datele utilizatorilor la cererea SRI

ANM anunţă că judeţele Cluj şi Sălaj vor rămâne sub avertizare până la ora 12.00. Ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50.

Pentru zona de munte a judeţului Mureş, meteorologii au emis o avertizare cod galben de precipitaţii care vor favoriza depunerea de polei, valabilă în intervalul 8.50 – 11.00.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile