“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

VREI P*RNO? REZULTA HORROR! CUTREMUR IN POLITIE: VEZI CINE E POLITISTA “SEXY” DE II INFIGE MORCOVU IN FUNDULET COMISARULUI

coryna

Scandalul cu poliţista sexy din Gorj e departe de a se încheia. Mai mult, acesta ia amploare şi s-a ajuns la judecată. Amănunte halucinante ies la iveală în cazul polițistei din Gorj care a apărut într-un filmuleț “tare”, alături de fostul său amant, un comisar de poliție din Hunedoara. Din cauza relației extraconjugale pe care a avut-o cu ofițerul de poliție și pentru care dezvoltase o obsesie, polițista Corina Armășoiu a fost cercetată penal. Cu toate astea, ea încă mai este angajată a MAI însă, de câteva luni, se judecă cu Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj pentru calificativul pe care l-a primit în urma evaluării activității pe anul precedent.

Corina Armășoiu, agent principal la Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare din cadrul Poliției Rovinari, și protagonista unor filmări cu conținut sexual explicit, care au apărut în spațiul public, la finele săptămânii trecute, a fost cercetată disciplinar, în a doua jumătate a anului trecut, pentru că, atunci când a fost ofițer de serviciu pe unitate nu a informat superiorii în momentul în care un polițist a plecat cu armamentul și muniția din dotare, iar cu altă ocazie nu a raportat că un alt polițist nu s-a prezentat la serviciu. Fostul șef al Poliției Rovinari, comisarul șef Minel Sanda, în urma evaluării activității acesteia, i-a acordat calificativul ”satisfăcător”, care a fost aprobat și de adjunctul inspectorului șef al IPJ Gorj, Daniel Fețeanu. Polițista nu a fost mulțumită că a fost evaluată doar ”satisfăcător” și se judecă cu IPJ la Tribunalul Gorj, întrucât consideră că a fost nedreptățită la evaluarea profesională și merita, la toate capitolele, cel puțin calificativul ”bine”.

Profesional, deocamdată, Corina sexy nu a avut de suferit de pe urma telenovelei de amoor care a apărut, recent, în spațiul public și șefii ei nu par a fi interesați de istoricul său care frizează penalul, pe când era polițistă la Hunedoara, scrie gorj-domino.ro. Potrivit unor surse, în 2012, polițista a fost cercetată penal după ce a mers peste soția subcomisarului, la acea vreme, Adrian Ancheș, cu care avea o relație extraconjugală și i-a dat cu spray iritant în față, în timp ce femeia îl avea în brațe pe copilul său de numai un an. Asta după ce tot ea o anunțase telefonic pe femeie că are o relație cu soțul ei de câțiva ani. Soția polițistului l-a anunțat și ea, la rândul său, pe soțul polițistei despre povestea de iubire dintre cei doi amorezi.

Sursele citate susțin că, deși femeia își retrăsese plângerea penală împotriva polițistei pentru că i-a dat cu spray în față, Corina sexy a lăsat de înțeles că se va răzbuna. ”Să înceapă distracția!”, îi scria polițista soției amantului său, în urmă cu un an, în timp ce se judeca procesul său de divorț. În același timp, femeia primea scrisori anonime la pachet cu fotografii indecente cu soțul său, epistole trimise de polițistă mai multor primării din zona Brad-Hunedoara. Aceleași surse afirmă că, la un moment dat, polițista i-a trimis soției fostului amant, printre multe mesaje, unul prin care o anunța că după ce se va încheia divorțul și va fi liberă, nimic n-o împiedică să se mute în apartamentul familiei Ancheș. Cu toate astea, tot polițista l-a reclamat pe fostul amant, ajuns comisar de poliție, pentru șantaj și hărțuire sexuală. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au clasat dosarul, dar, culmea, în declarația dată în fața magistraților, polițista a recunoscut că între ea și polițist s-au dezvoltat sentimente profunde și intenționau ca în viitor să se căsătorească. Și ca răzbunarea să fie totală, de la începutul acestui an, au apărut în presa din Hunedoara imagini cu comisarul Ancheș dezbrăcat complet, filmat în timp ce conducea autoturismul sub influența băuturilor alcoolice și imagini dintr-un show sexy în care cei doi amorezi au fost actori principali. Telenovela poate continua la nesfârșit, în condițiile în care, din când în când, apare câte un episod erotic. Mai nou, acuzat este șeful IPJ Hunedoara că nu l-a dat afară din poliție pe comisarul Ancheș și că acesta este protejatul său.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.