Vom ajunge într-o Românie a ungurilor şi a ţiganilor

tigani-unguri
Tiganii se declară împotriva autonomiei Ţinutului Secuiesc, pe care o cer reprezentanţii etnicilor maghiari din România. Liderii partidului tiganilor „Pro Europa” din Transilvania spune că dacă s-ar pune în aplicare proiectul UDMR, Harghita, Mureş şi Covasna îşi vor pierde legitimitatea, cultura şi tradiţiile, scrie Yahoo News.

„Mai multe organizaţii, ONG-uri, dar şi organizaţia gaborilor cu pălărie, care sunt majoritatea în judeţul Mureş, ne opunem acestui proiect lansat de UDMR. În cele trei judeţe din Ţinutul Secuiesc locuiesc cam 50-60.000 de tigani”, a declarat liderul regional din Transilvania al „Pro Europa”, Aurel Pascu.

De asemenea, tiganii spun, că vor avea şi ei aceeaşi cerere ca UDMR. „Vom cere şi noi o autonomie la nivel de ţară. Concluzia va fi că vom ajunge într-o Românie a ungurilor şi a ţiganilor. Probabil că tiganii şi cu maghiarii vor decide prezidenţiabilul în România. Preşedintele va arăta ca Obama, probabil că jumătate verde, jumătate negru”, a declarat ironic Pascu.

Citiți și:  Iohannis și epoca sa de (h)AUR(r)

Reprezentanţii „Pro Europa” anunţă vă vor trimite un document oficial prin care vor contesta proiectul de autonomie a Ţinutului Secuiesc.

Redactia Nationalisti.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
doru degeratu
doru degeratu
6 ani in urma cu

atunci si noi , minoritatea romaneasca vom cere autonomie ! ura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!