Virusul, proiectat de armata chineză?/Un virusolog chinez susține că soțul ei a încercat să o otrăvească după ce a dezvăluit originea COVID

Un medic chinez susține că soțul ei ajută Partidul Comunist Chinez să o facă să „dispară” pentru că a dezvăluit originile COVID-19, într-un interviu Fox Nation.

Virologul și medicul Li-Meng Yan a mărturisit că soțul ei a încercat să îi facă rău în nenumărate moduri, inclusiv prin otrăvire, în încercarea de a o opri să părăsească țara.

Yan, care lucra la un laborator de referință al Organizației Mondiale a Sănătății din Hong Kong în momentul declanșării pandemiei, a fost desemnat investigator secret pentru a cerceta COVID-19, care la acea vreme se numea „pneumonia Wuhan”. Cu toate acestea, a spus că a fost avertizată de către supraveghetorul ei, dr. Leo Poon, să nu pună prea multe întrebări. I s-a spus să nu atingă ”linia roșie”, altfel va avea de suportat consecințele din partea Partidului Comunist Chinez, scrie foxnews.com.

Yan a observat curând acțiuni ”anormale” ale guvernului chinez.

”Pe scurt, guvernul Chinei știe ce s-a întâmplat în Wuhan. Și este, cu siguranță, mai mult decât au anunțat, mai ales în ceea ce privește numărul persoanelor infectate”, spune Yan. ”Au fost ascunși o treime din pacienți. Și toți pacienții aveau o legătură cu piața fructelor de mare, ceea ce este anormal!”.

Virusul COVID-19, proiectat de armata chineză
Yan a stabilit, în opinia ei, că virusul COVID-19 a fost proiectat de armata chineză după ce au aflat de eficacitatea acesteia în timpul primului focar SARS.

Acest virus a fost un candidat principal pentru a se transforma într-o armă biologică, dar PCC a trebuit mai întâi să testeze virusul pe un grup mic de eșantioane pentru a determina cum să-l folosească cel mai bine împotriva lumii.

Yan a fost șocată să descopere că locul de testare era Wuhan. China ar fi testat pe proprii săi locuitori.

„L-au testat ​​în Wuhan. A scăpat de sub control. Nu se așteptau să se întâmple asta. Au mințit despre asta. Dar apoi, au permis în mod intenționat, unui număr imens de oameni, unii infectați, din Wuhan, să călătorească în jurul lumii pentru a infecta restul lumii”.

Pentru a se izola de daunele provocate altor țări, China a adoptat o închidere a țării în stil militar, departe de blocajele văzute în S.U.A.

„Lockdown-ul în China este total diferit față de SUA”, a spus Yan. „Te închid în cameră și îți încuie ușa. Poate să-ți fie foame, să mori în casă, ceea ce s-a și întâmplat în Wuhan la acel moment.”

Yan i-a prezentat imediat concluziile doctorului Poon, care a decis, alături de experții OMS din laboratorul ei, să „păstreze tăcerea” pentru a evita nemulțumirea guvernului chinez.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!